Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το στατιστικό της… ντροπής: Ο Φόντεν θέλει να το ξεχάσει αυτό το νούμερο με την Αγγλία! (pic)
Εθνικές Ομάδες

Το στατιστικό της… ντροπής: Ο Φόντεν θέλει να το ξεχάσει αυτό το νούμερο με την Αγγλία! (pic)

Ο Φιλ Φόντεν δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι όταν φοράει τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

12.10.2024 | 20:10

O Φιλ Φόντεν δεν είναι απλά ένα από τα πιο μεγάλα και πιο λαμπρά αστέρια που έχει στις τάξεις της η Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά και ένας από τους ηγέτες της εθνικής Αγγλίας. Στα χαρτιά τουλάχιστον, γιατί στην πράξη ακόμα δεν έχει φανεί κάτι τέτοιο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Ελλάδα συνέχισε τις μέτριες ως κακές του εμφανίσεις με το εθνόσημο στο στήθος. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν σκόραρε. Μα κυρίως ότι δεν έκανε σχεδόν τίποτα για να δημιουργήσει και να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της Αγγλίας.

Ο Φιλ Φόντεν δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την περσινή σεζόν από τον Ιανουάριο και έπειτα ήταν ο καλύτερος παίκτης της Σίτι και συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να τερματίσει μπροστά από την Άρσεναλ με τον ίδιο να ψηφίζεται ως ο παίκτης της χρονιάς!

Στο πρόσφατο Euro στα γήπεδα της Γερμανίας δεν σημείωσε κανένα γκολ. Όμως, οι κακές του εμφανίσεις συνεχίζονται μέχρι και τώρα. Μάλιστα, υπάρχει ένα στατιστικό που δείχνει πόσο κακός είναι με την Αγγλία με τον Χάρι Μαγκουάιρ που είναι αμυντικός να έχει παραπάνω τέρματα από εκείνον!

Ιδού το πόσο παραγωγικός είναι ο Φιλ Φόντεν με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version