Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η εθνική Αγγλίας πήρε τον… Βινίσιους! (pic)
Φώτο Ημέρας

Η εθνική Αγγλίας πήρε τον… Βινίσιους! (pic)

O Βινίσιους Τζούνιορ φαίνεται πως δεν θα είχε πρόβλημα να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας και να τη βοηθήσει τώρα που το χρειάζεται!

13.10.2024 | 07:45

Ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Κάτι που έχει δείξει και επιβεβαιώσει πολλάκις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, από τότε που πήγε στην ισπανική ομάδα ο Τζουντ Μπέλιγχαμ οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και έχουν τρομερή συνεργασία τόσο εντός, όσο και εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών από πολύ νωρίς!

Ο Βινίσιους Τζούνιορ μαζί του αυτές τις ημέρες, που υπάρχει το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες, έχει μία φανέλα της εθνικής Αγγλίας. Όπως έκανε και ο ίδιος γνωστό με τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Μάλιστα, η φανέλα των «λιονταριών» έχει το νούμερο δέκα. Δηλαδή ανήκει στον κολλητό του, Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Θα βλέπαμε ωραία… πράγματα από τον Βινίσιους αν ήταν Άγγλος. Αλλά ακόμη και με αυτόν στο ρόστερ της η Αγγλία δύσκολα θα γλύτωνε την ήττα από την Ελλάδα στο «Γουέμπλεϊ» για το Nations League!

Ιδού ο Βινίσιους Τζούνιορ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, όπου του έδωσε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version