Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κανένα θέμα με Όντεγκαρντ στην Άρσεναλ: Κάθε μέρα και καλύτερα!
Άρσεναλ

Κανένα θέμα με Όντεγκαρντ στην Άρσεναλ: Κάθε μέρα και καλύτερα!

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ συνεχίζει την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις της Άρσεναλ, ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά!

13.10.2024 | 07:36

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ από τότε που πήγε στην Άρσεναλ έχει καταφέρει να προσφέρει πολλά στο επιθετικό παιχνίδι των Λονδρέζων. Δεν είναι μόνο σημαντικός για τα γκολ ή τις ασίστ που μπαίνουν σε κάθε ματς. Αλλά κυρίως για το γεγονός ότι όταν η μπάλα θα πάει στα πόδια του θα μπορεί να την μοιράσει εκεί που πρέπει.

Έτσι, το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα εκτός από πιο επικίνδυνο γίνεται και πιο εντυπωσιακό κάθε φορά. Ωστόσο, εδώ και περίπου ένα μήνα ο νεαρός μέσος είναι απών. Μιας και στο πρόσφατο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με την Αυστρία τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο και από τότε δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει.

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ από τότε και μέχρι σήμερα πάει από το καλό στο καλύτερο. Η αποθεραπεία του συνεχίζεται κανονικά και βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο, όπως αναφέρουν ολοένα και περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ. Όπως το «Sky Sports» που δύσκολα πέφτει έξω!

Μάρτιν Όντεγκαρντ: Τότε υπολογίζεται περίπου η επιστροφή του στα ματς της Άρσεναλ!

Η απουσία του Μάρτιν Όντεγκαρντ από το παιχνίδι της Άρσεναλ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ωστόσο, αυτό δεν έχει κοστίσει -για την ώρα τουλάχιστον- στους Λονδρέζους. Μιας και εκείνοι με τη σειρά τους έχουν μόνο νίκες, παρά μία εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι και δείχνουν ότι μπορούν να ζήσουν και να νικήσουν ακόμη και χωρίς τον αρχηγό τους.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι ο Σκανδιναβός χαφ φαίνεται πως δεν θα αργήσει να επιστρέψει στα πλάνα του Μίκελ Αρτέτα. Ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν το εντός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον είχε αναφέρει ότι κάνει βήματα προόδου και ότι μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων θα επαναξεταστεί η περίπτωσή του.

Όπως και να ‘χει όλα δείχνουν ότι τέλος Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου ο Μάρτιν Όντεγκαρντ θα μπορέσει να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Άρσεναλ και να τη βοηθήσει με το ταλέντο του και τις ηγετικές του ικανότητες!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version