Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κριστιάνο έδωσε έτοιμο γκολ στον Φερνάντες και εκείνος αστόχησε… απελπιστικά! (vid)
Nations League

Ο Κριστιάνο έδωσε έτοιμο γκολ στον Φερνάντες και εκείνος αστόχησε… απελπιστικά! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Μπρούνο Φερνάντες σπατάλησε μία τόσο καλή ευκαιρία για την Πορτογαλία!

13.10.2024 | 16:01

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμα και στα 39 του είναι ο απόλυτος σταρ και πρωταγωνιστής για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Είναι εκείνος που μπορεί να κρίνει μία αναμέτρηση με το γκολ του στο τέλος ή να δώσει την ασίστ σε κάποιο συμπαίκτη του, ώστε να… καθαρίσει εκείνος.

Στο εκτός έδρας ματς με την Πολωνία ο φορ της Αλ Νασρ βρήκε και πάλι δίχτυα φτάνοντας για την ώρα τα τρία γκολ σε τρία παιχνίδια στο Nations League φέτος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έμεινε εκεί, αφού έδειξε γι’ ακόμη μία φορά πόσο πολύ του αρέσει να είναι ομαδικός και δημιουργικός. Έτσι, αντί να σκοράρει έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπρούνο Φερνάντες. Ωστόσο, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ένα πολύ κακό τελείωμα με την μπάλα να φεύγει αρκετά έξω και τον Κριστιάνο να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια του τι έχασε ο συμπαίκτης του!

Ιδού η φάση με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μπρούνο Φερνάντες να χάνει μία… άχαστη ευκαιρία:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version