Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ντε λα Φουέντε θεωρεί… ψίχουλα τα λεφτά παίρνει στην εθνική Ισπανίας!
Εθνικές Ομάδες

Ο Ντε λα Φουέντε θεωρεί… ψίχουλα τα λεφτά παίρνει στην εθνική Ισπανίας!

Ο Λουίς Ντε λα Φουέντε σε συνέντευξη του παραπονέθηκε για την αμοιβή που λαμβάνει στην εθνική Ισπανίας, τονίζοντας πως η ομοσπονδία της χώρας καθυστερεί να αλλάξει τους όρους του συμβολαίου του.

13.10.2024 | 12:32

Η επιλογή του Λουίς Ντε λα Φουέντε για τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας τον Δεκέμβριο του 2022 ξένισε πολλούς. Βλέπετε, ο ίδιος δεν είχε κάποια τεράστια καριέρα στους πάγκους. Ουσιαστικά, η κύρια δουλειά του τα τελευταία 10 χρόνια ήταν οι μικρές εθνικές ομάδες της «Ρόχα». Από το 2013 ως το 2018 ήταν στην Κ-19 κι από το 2018 ως το 2022 στην Κ-21. Η αποχώρηση του Λουίς Ενρίκε μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Μουντιάλ του Κατάρ του έδωσε την ευκαιρία να αναλάβει και την εθνική ανδρών. Σε μια συνθήκη, βέβαια, αρκετά δύσκολη, δεδομένης και της ανανέωσης που χρειαζόταν η ομάδα.

Ωστόσο, ο Ντε λα Φουέντε κατάφερε και με το παραπάνω να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Παίζοντας όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο η Ισπανία κατέκτησε το Euro 2024, το τέταρτο της ιστορίας της. Μάλιστα, ο 63χρονος τεχνικός συνεχίζει το απίστευτο σερί νικών του. Βλέπετε, κατέχει το υψηλότερο ποσοστό νικών, με έναν εντυπωσιακό μέσο όρο με 2,58 πόντους ανά αγώνα. Παρόλη την επιτυχία του, όμως, ο έμπειρος προπονητής έχει παράπονα από την Ομοσπονδία της χώρας του. Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της «Cadena SER», τόνισε πως το συμβόλαιο του δεν έχει ανανεωθεί και ότι διατηρούνται οι ίδιοι όροι που είχε υπογράψει το 2021, όταν προήχθη από την ομάδα της U21.

Ντε λα Φουέντε: «Δεν είναι λογικό για έναν πρωταθλητή Ευρώπης να μένει χωρίς συμβόλαιο»

«Δεν είναι καθόλου λογικό για έναν πρωταθλητή Ευρώπης να μένει χωρίς συμβόλαιο. Δεν είναι ωραίο, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία. Έχω τους ίδιους όρους στο συμβόλαιο μου όπως όταν πήρα προαγωγή από την Κ-21. Σε όλα τα μέλη του επιτελείου μου, έχουν βελτιωθεί οι όροι του συμβολαίου τους, το σωστό θα ήταν λοιπόν να υπογράψω και εγώ ένα νέο συμβόλαιο. Νιώθω την υποστήριξη των ανθρώπων της ομοσπονδίας. Ωστόσο, είμαι σίγουρος πως αν ήταν στη θέση μου ο Λουίς Ενρίκε, το ζήτημα αυτό θα είχε ήδη λυθεί», ανέφερε ο Ντε λα Φουέντε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version