Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το ChatGPT έδειξε ποιες εθνικές ομάδες θα κατακτήσουν τα επόμενα 10 Mundial! (pic)
Εθνικές Ομάδες

Το ChatGPT έδειξε ποιες εθνικές ομάδες θα κατακτήσουν τα επόμενα 10 Mundial! (pic)

Η τεχνολογία «μίλησε» και έδειξε που και σε ποιες εθνικές ομάδες θα πάνε τα επόμενα δέκα Mundial που θα γίνουν στο μέλλον!

13.10.2024 | 09:54

Απέχουμε αρκετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλοί κάνουμε σκέψεις για πως μπορεί να είναι ως τότε τα πράγματα και τα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Αν θα δώσει το «παρών» ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι. Αν θα υπάρχει κάποιο άλλο μεγάλο ταλέντο ως τότε που θα λάμπει με την εθνική του ομάδα, όπως συνέβη στο πρόσφατο Euro 2024 με τον Λαμίν Γιαμάλ και την εθνική Ισπανίας.

Ωστόσο, με την τεχνολογία του σήμερα μπορούμε εύκολα και άκοπα να ρίξουμε μία ματιά στο… αύριο. Ακόμα και αν αυτό δεν είναι τόσο σίγουρο! Σύμφωνα με τη σελίδα «OneFootball» το Chat GPT δεν είχε κανένα θέμα και κανένα πρόβλημα να βγάλει τους νικητές για τα επόμενα δέκα Παγκόσμια Κύπελλα που θα γίνουν στο μέλλον. Δηλαδή από το 2026 μέχρι και το μακρινό 2062!

Οπότε θα σας λέγαμε να καθίσετε αναπαυτικά, να δείτε τη λίστα, να την αποθηκεύσετε και να δούμε ως τότε αν θα έχει πέσει έστω και λίγο μέσα!

Ιδού η φωτογραφία που δείχνει το μέλλον των επόμενων Mundial:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version