Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έμεινε… παγωτό ο Χάαλαντ: Πρώτη φορά στην καριέρα του τέτοια «σφαλιάρα»!
Nations League

Έμεινε… παγωτό ο Χάαλαντ: Πρώτη φορά στην καριέρα του τέτοια «σφαλιάρα»!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πρώτη φορά στην καριέρα του γνώρισε μία τόσο βαριά ήττα και έφυγε ταπεινωμένος από τον αγωνιστικό χώρο.

14.10.2024 | 16:00

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλα πήγαιναν πολύ καλά για τον Έρλινγκ Χάαλαντ με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας. Μάλιστα, κατάφερε με τα γκολ που σημείωσε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της. Και σίγουρα στο μέλλον θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο με όλα αυτά που θα πετύχει και θα πανηγυρίσει. Αυτό είναι σίγουρο, αυτό είναι δεδομένο.

Παρόλα αυτά ακόμα και εκείνος σε μερικές περιπτώσεις δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν μπορεί να βρίσκεται παντού μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει τους συμπαίκτες του από το χέρι και να τους οδηγήσει προς τη νίκη.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο ματς της εθνικής Νορβηγίας κόντρα στην Αυστρία έζησε μία από τις χειρότερες βραδιές της καριέρας του. Και αυτό γιατί είδε την εθνική του ομάδα να χάνει με σκορ 5-1 από τους αντιπάλους τους. Αυτή η ήττα ήταν η πιο βαριά στην ιστορία του ταλαντούχου στράικερ που απλά αποδέχτηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων του και παρά τις όποιες προσπάθειές του εν τέλει οι Σκανδιναβοί δεν γλύτωσαν την ήττα!

Έρλινγκ Χάαλαντ: Πιστός στρατιώτης της εθνικής του ομάδας!

Το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι μόνο απλά δύσκολο. Είναι απαιτητικό. Οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου κάθε χρόνο περιμένουν ολοένα και καλύτερα ματς ή περισσότερα γκολ από τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Εκείνος για την ώρα δεν τους έχει απογοητεύσει και συνεχίζει να είναι το ίδιο παραγωγικός.

Ωστόσο, εκείνος -σε σχέση με τον Κιλιάν Μπαπέ- δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να σταματήσει από την εθνική του ομάδα, Μιας και έχει ακόμα τις δυνάμεις και το πάθος για να φτάσει μαζί της όσο πιο ψηλά και όσο πιο μακριά γίνεται. Όπως φυσικά και με το σύνολο της Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version