Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστρέφει Ευρώπη ο Μέμφις Ντεπάι – Οι δύο ομάδες που τον διεκδικούν
Γιουβέντους

Επιστρέφει Ευρώπη ο Μέμφις Ντεπάι – Οι δύο ομάδες που τον διεκδικούν

Το πέρασμα του Μέμφις Ντεπάι από τη Κορίνθιανς αναμένεται να είναι πολύ πιο σύντομο από αυτό που περιμέναμε!

14.10.2024 | 12:26

Σύντομη αναμένεται να είναι η παρουσία του Μέμφις Ντεπάι στη Βραζιλία και τη Κορίνθιανς. Ο Ολλανδός επιθετικός ξάφνιασε τους πάντες πριν από μερικές εβδομάδες, καθώς άφησε την Ευρώπη και μεταπήδησε στη Χώρα του Καφέ συνεχίζοντας εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα. Όμως επειδή όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει, έτσι και ο Μέμφις Ντεπάι όπως πήγε στη Βραζιλία τόσο ξαφνικά, έτσι και θα επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 30χρονος όπως φημολογείται αναμένεται να σπάσει το συμβόλαιό του με τη Κορίνθιανς μιας και η βραζιλιάνικη ομάδα δυσκολεύεται πολύ να το καλύψει. Όλα αυτά προκύπτουν καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με έναν εκ των βασικών χορηγών της ομάδας. Ο εν λόγω χορηγός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για το κλαμπ, αλλά ελέγχεται από τις αρχές της Βραζιλίας για παράνομη δραστηριότητα. Και αυτός ο λόγος είναι αρκετός ώστε να υπάρχουν σοβαρές σκέψεις στην Κορίνθιανς για να σπάσει η συμφωνία.

Διάβασε επίσης: Διθύραμβοι για Γιοβάνοβιτς στην Ευρώπη – Τα μαγικά στατιστικά του Σέρβου με τη «Γαλανόλευκη» (stats)

Γιουβέντους και Σεβίλλη θέλουν τον Ντεπάι

Όλα αυτά φέρνουν τον Ολλανδό επιθετικό σε σκέψεις αποχώρησης και επιστροφής στην Ευρώπη και στο κορυφαίο επίπεδο. Σήμερα η ιταλική TuttoJuve αναφέρει πως η «Μεγάλη Κυρία» βλέπει ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει δικό της τον Ντεπάι και να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή. Ο Τιάγκο Μότα χρειάζεται ακόμη μια λύση στην επίθεση με τον προπονητή των «μπιανκονέρι» να βλέπει πως χρειάζεται έναν επιθετικό ακόμη που να του κάνει η δουλειά.

Η Γιουβέντους όμως δεν είναι η μόνη από τους «μεγάλους» που θα ήθελαν να συνεργαστούν με τον πολύπειρο φορ. Στη λίστα βρίσκεται και η Σεβίλλη με τους Ισπανούς να ποντάρουν στην εμπειρία του 30χρονου επιθετικού!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version