Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιοβάνοβιτς: «Συγκινήθηκα στον εθνικό ύμνο, τον τραγουδούσε όλο το γήπεδο»
Nations League

Γιοβάνοβιτς: «Συγκινήθηκα στον εθνικό ύμνο, τον τραγουδούσε όλο το γήπεδο»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε να χαζεύει την ομάδα του στο χορτάρι και τους οπαδούς της στις κερκίδες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

14.10.2024 | 09:15

Αυτός είναι ο «καπετάνιος» της Εθνικής μας! Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο προπονητής που έλειπε από την Εθνική Ελλάδος. Ο άνθρωπος που έχει το μαγικό ραβδάκι. Έχει τον τρόπο να ενώνει και να βγάζει τον καλύτερο εαυτό του ποδοσφαιριστή του. Φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εξαιρετική πορεία της «Γαλανόλευκης» στον όμιλο της στο Nations League.

 Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το φινάλε του αγώνα με την Ιρλανδία έφερε και το δικό του ξέσπασμα! Στο γκολ του Πέτρου Μάνταλου, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ένα γκολ που σφράγισε τη νίκη επί των Ιρλανδών και έφερε την Εθνική μας στη κορυφή του ομίλου με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Διάβασε επίσης: Συγκλονίζει ο Ρότα: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο – Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας»



Λίγο αργότερα, στις δηλώσεις του ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στην μαγική παρουσία του κόσμου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς επίσης στην εξαιρετική για ακόμη μια φορά προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για την εξαιρετική πορεία και τι θα έκανε αν του υπόσχονταν μία τέτοια: «Θα υπέγραφα ξανά εκείνη την ώρα και δεν θα το σκεφτόμουν. Είναι σπουδαίο το έργο των παικτών από όλες τις απόψεις. Μέσα σε αυτό το διάστημα καταφέραμε να κάνουμε sold-out στο “Γ. Καραϊσκάκης” μετά από καιρό. Περιμένουμε το ματς με την Αγγλία, αυτό θέλουν και τα παιδιά».

Για τον πανηγυρισμό του και τον κόσμο στο γήπεδο: «Ήταν σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Μετά την Αγγλία έπρεπε να κερδίσουμε και απόψε για να έχει αξία. Ο ίδιος συγκινήθηκα όταν άκουσα τον εθνικό ύμνο που τον τραγουδούσε τόσος κόσμος. Μιλάμε για μία ατμόσφαιρα που λόγω του Μπάλντοκ ήταν ιδιαίτερη. Ήταν μία στιγμή που μέσα από την πίεση κάνει τον καθένα να αντιδρά με τον δικό του τρόπο»

Για το παιχνίδι: «Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις την Ιρλανδία τέσσερις φορές σε τόσο μικρό διάστημα. Έπρεπε να αφήσουμε στο μηδέν τα συναισθήματά μας. Είμαι τυχερός που το έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου. Ήταν λογικό ότι στα τελευταία λεπτά βγήκε η κούραση. Χάσαμε τις γραμμές μας. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα αλλά κάθε στιγμή μπορεί να διαμορφώσει το παιχνίδι. Η νίκη για μένα ήταν πρωτίστως το πιο σημαντικό».

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version