ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπαρτσελόνα έχει «δέσει» το δικό της… χρυσωρυχείο!
Γκουαρντιόλα: «Η αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα με καταστρέφει»
Η Γιουνάιτεντ είχε έτοιμο τον αντι-Τεν Χαγκ, αλλά… έφαγε άκυρο!
Η ιδιαίτερη και… περίεργη πρόταση που απέρριψε ο Πογκμπά!
Η Ρεάλ «δίκασε» με μια κίνηση όσους… κράζουν τον Μπαπέ!
Λεονάρντο Μπονούτσι, 2024
Συγκλονίζει πρώην παίκτης της Σίτι: «Δεν είχα λεφτά για το παιδί μου… Με έσωσαν Στέρλινγκ, Μαχρέζ και Σίλβα»
Ο Καλαφιόρι εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο γιατί η Premier League είναι τόσο διαφορετική! (vid)
Θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου «κράζει» άγρια τον Σαλάχ! (pic)
Σπουδαία νέα για την Τσέλσι – Ο «ξεχασμένος» Τζέιμς επέστρεψε!
O Μπονούσι «μηδένισε» Μέσι και Κριστιάνο με τις δηλώσεις του: Άλλος είναι για εκείνον ο κορυφαίος αντίπαλος!
Εφιαλτικό σενάριο για Αλάμπα – «Έχει φρικτούς πόνους, ίσως δεν ξαναπαίξει ποδόσφαιρο»
Νάβας για Κριστιάνο: «Ο τύπος έχανε πέναλτι στην προπόνηση και… δεν χαμογελούσε!»
Τρελή απόφαση της Γιουνάιτεντ – Δίνει νέο συμβόλαιο στον πιο… «άκυρο» στόπερ!
Ατάκα έπος του Κριστιάνο σε Σέζνι – Ο Πορτογάλος «μηδένισε» την Γιουβέντους (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ είχε έτοιμο τον αντι-Τεν Χαγκ, αλλά… έφαγε άκυρο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προσεγγίσει τον Σεμπάστιαν Χένες το καλοκαίρι, αλλά το... άκυρο του προπονητή της Στουτγκάρδης κράτησε στη θέση του τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Η Γιουνάιτεντ είχε έτοιμο τον αντι-Τεν Χαγκ, αλλά… έφαγε άκυρο!

Τα πράγματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο τη φετινή σεζόν. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν να «γευτούν» τη χαρά της νίκης από τις 17 Σεπτεμβρίου, ήτοι έναν μήνα. Στο διάστημα αυτό έχουν μετρήσει τέσσερις ισοπαλίες και την εντός έδρας συντριβή με 0-3 από την Τότεναμ. Αν μη τι άλλο τα αποτελέσματα αυτά, έχουν φέρει στο επίκεντρο της κριτικής τον Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός δείχνει να μην μπορεί να βρει τρόπο να βελτιώσει την ομάδα. Τόσο από άποψη εικόνας, όσο και από άποψη αποτελεσμάτων, η ομάδα του Μάντσεστερ βρίσκεται σε πάρα πολύ δεινή θέση. Μάλιστα, το μέλλον του στο σύλλογο βρίσκεται στον «αέρα» τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Κι όλα αυτά ενώ το καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2026. Κάτι που, μάλλον, μετανιώνουν πλέον στις τάξεις των «Κόκκινων Διαβόλων», αφού αυτό διατήρησε και την υψηλή αποζημίωση που πρέπει να καταβάλλουν αν θέλουν να τον απολύσουν. Η «Bild», παρόλα αυτά αποκαλύπτει, πως η παραμονή του Τεν Χαγκ δεν ήταν αυτό που ήθελε η αγγλική ομάδα. Κάθε άλλο, μάλιστα, αφού προσεγγίσει τον Σεμπάστιαν Χένες, προπονητή της Στουτγκάρδης, ο οποίος απέρριψε την πρόταση κι η ομάδα του Μάντσεστερ… ξέμεινε με τον Ολλανδό τεχνικό.

Οι λόγοι για τους οποίους ο Χένες απέρριψε τη Γιουνάιτεντ

Ο 42χρονος προπονητής, γιος του θρύλου Ντίτερ Χένες κι ανιψιός του επίσης θρύλου της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες, έχει κάνει μέχρι στιγμής εκπληκτική δουλειά στους «Κόκκινους». Τον Απρίλιο του 2023 τους παρέλαβε στην τελευταία θέση της Bundesliga και ξεκίνησε την… αναγέννηση τους. Κι αυτό γιατί κατάφερε αρχικά να τους διατηρήσει στην κατηγορία και στην πρώτη του γεμάτη σεζόν να τους οδηγήσει στο Champions League. Μάλιστα, στο διάστημα αυτό έξι συνολικά παίκτες της ομάδας πήραν το… βάπτισμα του πυρός στην Εθνική Γερμανίας. Αυτά, ακριβώς, τα κατορθώματα του ώθησαν και τη Γιουνάιτεντ να του κάνει πρόταση συνεργασίας.

Ωστόσο, ο Χένες αν και ένιωσε κολακευμένος από την προσφορά, αποφάσισε εντέλει να την αρνηθεί. Κι αυτό γιατί ο ίδιος είχε μόλις λίγους μήνες πριν υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου με την Στουτγκάρδη ως το 2027 και θεώρησε πως δεν είχε ακόμη κλείσει τον «κύκλο» του στην ομάδα. Έτσι, στις τάξεις των «Κόκκινων Διαβόλων» αποφάσισαν να μη ρισκάρουν με μια διαφορετική επιλογή. Γι’ αυτό και μετά την άρνηση του Γερμανού τεχνικού ανανέωσαν τον Τεν Χαγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ