Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ «δίκασε» με μια κίνηση όσους… κράζουν τον Μπαπέ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ «δίκασε» με μια κίνηση όσους… κράζουν τον Μπαπέ!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δέχθηκε αρκετά μεγάλη κριτική για την πρόσφατη απουσία του από την Εθνική Γαλλίας, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έσπευσε να τον υπερασπιστεί λέγοντας ότι κάνει αποθεραπεία

14.10.2024 | 21:17

Τις τελευταίες ημέρες ο Κιλιάν Μπαπέ είχε γίνει ένα από τα πρώτα θέματα στη Γαλλία. Όχι, όμως, για κάποιο κατόρθωμα του εντός γηπέδου. Βλέπετε, ο 25χρονος σούπερ σταρ έμεινε εκτός κλήσεων του Ντιντιέ Ντεσάν για τις αναμετρήσεις με Ισραήλ και Βέλγιο. Ο ίδιος είχε δηλώσει τραυματίας και είχε αποφασιστεί να μείνει εκτός. Κάτι, όμως, το γεγονός ότι έπαιξε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πριν δέκα ημέρες (5/10). Κάτι τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ζητήσει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα μόνο στα δύσκολα ματς, έφεραν έντονη κριτική προς το πρόσωπο του.

Μάλιστα, κι ο ίδιος ο Μπαπέ δεν φάνηκε να θέλει να… βοηθήσει την κατάσταση. Άλλωστε, το βράδυ της Πέμπτης (10/10), την ώρα που η Γαλλία έπαιζε με το Ισραήλ, εκείνος εθεάθη να εξέρχεται από νυχτερινό κλαμπ στη Στοκχόλμη. Ο Γάλλος σούπερ σταρ δέχτηκε αρκετά επικριτικά σχόλια, κυρίως στη χώρα του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον κατηγόρησαν πως… προσποιούνταν τον τραυματία για τα ματς των «Τρικολόρ». Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης με μια ανακοίνωση της «δίκασε» όσους κριτίκαραν τον ποδοσφαιριστή της.

Ο Μπαπέ κάνει αποθεραπεία και δεν… έπαιζε τον τραυματία

Βλέπετε, η «βασίλισσα» ανακοίνωσε πως ο Μπαπέ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (14/10) στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Όχι, όμως, για να κάνει κάποια έξτρα προπόνηση ή να θέσει εαυτόν στη διάθεση της ομάδας. Ο Γάλλος σούπερ σταρ πήγε εκεί για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού του.

«Ο Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζει να δουλεύει με βάση το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθεραπείας του. Ο ποδοσφαιριστής κάνει ατομική δουλειά για να ξεπεράσει πλήρως μια ενόχληση που έχει στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού του. Το απόγευμα προπονήθηκε μόνος του στο γυμναστήριο και στο γήπεδο του “Ciudad Real Madrid”, υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Πίντους (σ.σ. προπονητής φυσικής κατάστασης του συλλόγου)», ανέφερε στην ανακοίνωση της η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version