Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Δένει με νέο συμβόλαιο το «διαμαντάκι» της
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Δένει με νέο συμβόλαιο το «διαμαντάκι» της

H Μπαρτσελόνα προχωρά στην επέκταση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο μέσο, Φερμίν Λόπεζ!

14.10.2024 | 10:13

Πάγια τακτική της Μπαρτσελόνα. Πέραν των μεταγραφών… αεροδρομίου η καταλανική ομάδα έχει διαχρονικά σε πρώτο πλάνο τα δικά της παιδιά. Αυτά που προέρχονται από τις ακαδημίες και γρήγορα μπαίνουν στην πρώτη ομάδα αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι «μπλαουγκράνα» και φέτος σφύζουν από νιάτα στο ρόστερ τους. Διαθέτει μια σειρά από ταλαντούχα παιδιά που πλαισιώνουν έμπειρους ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που βρίσκεται στα χέρια του προπονητή της ομάδας, Χάνσι Φλικ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ανάμεσα στα πολλά «διαμαντάκια» που έχει στα… χέρια του ο Φλικ βρίσκεται και ο Φερμίν Λόπεζ. Ο 21χρονος μέσος, ο οποίος συστήθηκε πέρυσι στο ευρύ κοινό μέσω του Τσάβι και φέτος ευελπιστεί πως με τον Γερμανό θα κάνει το βήμα παραπάνω παίρνοντας περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε μια από τις πιο κομβικές θέσεις της ενδεκάδας.

Διάβασε επίσης: Οι πέντε τερματοφύλακες που… ζαχαρώνει η Μπαρτσελόνα για αντί Τερ Στέγκεν

Η Μπαρτσελόνα προσφέρει νέα σύμβαση στον Φερμίν Λόπεζ

Η διοίκηση Λαπόρτα σύμφωνα με την καταλανική Mundo Deportivo επιβραβεύει τον πιτσιρικά για την σταθερά ανοδική του πορεία και του προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με ορίζοντα το καλοκαίρι του 2029. Η τρέχουσα σύμβαση του Λόπεζ με την Μπαρτσελόνα θέλει τις δύο πλευρές να προχωρούν μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν 2026/27. Με το νέο συμβόλαιο που προτείνεται στον ταλαντούχο άσσο η Μπαρτσελόνα θέλει να προλάβει τυχόν προτάσεις άλλων ομάδων του εξωτερικού και ειδικά της Premier League.

Μάλιστα στη νέα σύμβαση οι Καταλανοί σκοπεύουν να τοποθετήσουν ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία θα αγγίζει τα 70 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αποχώρησης μια μέρα από την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Για τον λόγο αυτό οι «μπλαουγκράνα» δεν θέλουν να του στερήσουν αυτή τη προοπτική και βάζουν ένα ποσό αρκετά γήινο με τα δεδομένα που επικρατούν στην αγορά. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version