Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σε απελπισία στην εθνική Αγγλίας: Παρακαλάνε δημόσια για έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης!
Nations League

Σε απελπισία στην εθνική Αγγλίας: Παρακαλάνε δημόσια για έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης!

Η εθνική Αγγλίας επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 της Φινλανδίας για το Nations League, όμως, τα προβλήματα είναι ακόμα... εκεί!

14.10.2024 | 16:20

Η εθνική Αγγλίας πριν από μερικούς μήνες έδωσε μερικές σημαντικές χαρές και νίκες στους οπαδούς της. Οι Άγγλοι θεωρούν ότι έχουν μία «φουρνιά» γεμάτη ταλέντο και παίκτες που είτε τώρα, είτε λίγο πιο μετά θα καταφέρουν να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης ή του κόσμου. Άλλωστε από το 2021 μέχρι και σήμερα έχουν φτάσει πολύ κοντά. Ασχέτως αν έχασαν και τους δύο τελικούς Euro που έδωσαν.

Κανείς μα κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τότε ή να διανοηθεί ότι τα «λιοντάρια» θα έχαναν από την Ελλάδα με σκορ 2-1 για το Nations League και δη μέσα στο «Γουέμπλεϊ». Ωστόσο, δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα. Μα κυρίως η εικόνα τους, αφού δημιούργησαν ελάχιστες καλές φάσεις και σε ακόμη πιο λίγες περιπτώσεις έβαλαν δύσκολα στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και στην άμυνά του.

Μετά την ήττα- σοκ από την Εθνική μας ομάδα το πρόβλημα του προπονητή έχει βγει και πάλι στην επιφάνεια για τα «λιοντάρια», παρά την εκτός έδρας νίκη επί της Φινλανδίας με σκορ 3-1. Μάλιστα, ο τεχνικός της Αγγλίας, Λι Κάρσλεϊ, με δηλώσεις του επισήμανε για ακόμη μία φορά ότι ο ρόλος του δεν είναι να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα προς την κορυφή. Μιας και για κάτι τέτοιο χρειάζεται ένας προπονητής που θα έχει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο και ήδη θα θεωρείται από τους υπόλοιπους προπονητής παγκόσμιας κλάσης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, μετά το παιχνίδι με τη Φινλανδία για το Nations League:

«Στην εθνική ομάδα της Αγγλίας πρέπει να είναι κάποιος έμπειρος και πετυχημένος προπονητής. Κάποιος που να έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια στην καριέρα του και να είναι παγκόσμιας κλάσης.

Εγώ ακόμα το… προσπαθώ και βρίσκομαι στον δρόμο για να πετύχω κάτι τέτοιο», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version