Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σπουδαία νέα για την Τσέλσι – Ο «ξεχασμένος» Τζέιμς επέστρεψε!
Τσέλσι

Σπουδαία νέα για την Τσέλσι – Ο «ξεχασμένος» Τζέιμς επέστρεψε!

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαρέσκα, είδε τον Ρις Τζέιμς να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από τρεις μήνες!

14.10.2024 | 18:38

Η Τσέλσι είναι μια από τις ομάδες που έχουν… ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και αυτό σίγουρα έχει κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του προπονητή της ομάδας, Μαρέσκα.

Σίγουρα, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν λείψει πολύ στην Τσέλσι, αλλά και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, είναι και ο Ρις Τζέιμς, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει αντιμετωπίσει αρκετούς μικροτραυματισμούς.

Ωστόσο, τα μαντάτα είναι άκρως θετικά για τον ίδιο και την Τσέλσι, καθώς ο έμπειρος μπακ επέστρεψε στις προπονήσεις και έβγαλε όλο το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ρις Τζέιμς πλέον είναι κανονικά στην διάθεση του Μαρέσκα και το ιατρικό τιμ του έχει ανάψει το πράσινο φως καθώς είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί.

Ωστόσο, πλέον η Τσέλσι έχει να δώσει ένα σπουδαίο ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ και ο Μαρέσκα δεν αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής σε ένα ματς με τόσο υψηλή ένταση, με τον ίδιο τον Τζέιμς όμως να θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version