Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συγκλονίζει πρώην παίκτης της Σίτι: «Δεν είχα λεφτά για το παιδί μου… Με έσωσαν Στέρλινγκ, Μαχρέζ και Σίλβα»
Μάντσεστερ Σίτι

Συγκλονίζει πρώην παίκτης της Σίτι: «Δεν είχα λεφτά για το παιδί μου… Με έσωσαν Στέρλινγκ, Μαχρέζ και Σίλβα»

Ο Μεντί ακόμα θυμάται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λίγο πριν αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι και εκείνους που του στάθηκαν!

14.10.2024 | 20:36

Ο Μεντί όσο ακόμα βρισκόταν στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι είδε την καριέρα του από τη μία στιγμή στην άλλη να καταρρέει. Να παίρνει την κάτω βόλτα. Και όλα αυτά όταν κατηγορήθηκε για βιασμό και επίθεση. Μετά από χρόνια μάχης για την αθώωσή του στις δικαστικές αίθουσες η δικαιοσύνη τον έβγαλε αθώο.

Ωστόσο, στο ενδιάμεσο πέρασε τον δικό του Γολγοθά. Ή τουλάχιστον αυτό λέει και τονίζει με δηλώσεις του. Σύμφωνα με τον ταλαντούχο αμυντικό από την ώρα και τη στιγμή που η αγγλική ομάδα σταμάτησε να τον στηρίζει οικονομικά ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Μεντί δεν μπορούσε να στείλει χρήματα στην οικογένειά του και να πληρώσει τους δικηγόρους του. Μάλιστα, δεν ξέχασε εκείνους τους πρώην συμπαίκτες του που τον βοήθησαν και του έδωσαν χρήματα για να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μεντί για την εποχή που δεν έπαιρνε ούτε μία… λίρα από τη Μάντσεστερ Σίτι:

«Πέρασα δύσκολα στιγμές όταν η Μάντσεστερ Σίτι σταμάτησε να μου καταβάλει τα χρήματά μου από την ώρα και τη στιγμή που έγινε η ιστορία με εμένα γνωστή. Δεν είχα χρήματα να δώσω στο παιδί μου. Δεν μπορούσα να καταβάλω τα χρήματα για τη διατροφή του.

Ήταν πραγματικά μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Ευτυχώς είχα δίπλα μου τους Στέρλινγκ, Σίλβα και Μαχρέζ και με βοήθησαν να πληρώσω την οικογένειά μου και να την στηρίξω. Επίσης, ανέλαβαν όλα τα έξοδα για τους δικηγόρους μου και με βοήθησαν όσο περισσότερο μπορούσαν», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version