Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ασπίδα» Ντεσάν σε Μπαπέ: «Κάποιοι τα ρίχνουν όλα πάνω του»
Εθνικές Ομάδες

«Ασπίδα» Ντεσάν σε Μπαπέ: «Κάποιοι τα ρίχνουν όλα πάνω του»

Υπέρ του Κιλιάν Μπαπέ μίλησε ο Ντιντιέ Ντεσάν, που υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή του και αποδοκίμασε το αρνητικό κλίμα γύρω από εκείνον.

15.10.2024 | 22:07

Οι τελευταίες ημέρες είναι πάρα πολύ έντονες για τον Κιλιάν Μπαπέ. Αρχικά, ο 25χρονος σούπερ σταρ βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής λόγω της εθνικής Γαλλίας. Βλέπετε, έμεινε εκτός κλήσεων του Ντιντιέ Ντεσάν για τα παιχνίδια του Nations League. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε τραυματίας κι έμεινε εκτός. Ωστόσο, το γεγονός ότι έπαιξε στην αναμέτρηση της «βασίλισσας» πριν δέκα ημέρες (15/10) έφερε έντονη κριτική προς το πρόσωπο του στη χώρα του.

Το… γαϊτανάκι για τον Μπαπέ συνεχίστηκε μερικές ημέρες μετά. Βλέπετε, τα… νυχτοπερπατήματα του το βράδυ της Πέμπτης (10/10) στη Στοκχόλμη έφεραν εξτρά «περιπέτειες». Κι αυτό γιατί δημοσιεύματα Σουηδικών Μέσων τον θέλουν να βρίσκεται υπό έρευνα για υπόθεση βιασμού. Ο ίδιος, πάντως, έσπευσε να διαψεύσει κάθε δημοσίευμα, κάνοντας λόγω για «fake news». Μάλιστα, «ασπίδα» προστασίας στον παίκτη του ύψωσε και ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν μετά τη νίκη των «Τρικολόρ» επί του Βελγίου (2-1).

Ντεσάν: «Είναι αρκετά μεγάλος ο Μπαπέ κι έχει αρκετά μέσα για να επικοινωνήσει»

«Αυτή τη στιγμή δημοσιεύεται παντού, με κάθε τρόπο. Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι θέλουν να τα ρίχνουν όλα πάνω του. Γεγονός ή μυθοπλασία, δεν πρόκειται να το συζητήσω μαζί του. Είναι αρκετά μεγάλος κι έχει αρκετά μέσα για να επικοινωνήσει. Δε κουνώ το δάχτυλο σε κανέναν, ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει ή να πει ό,τι θέλει, αλλά υπάρχει ένα πολύ αρνητικό περιβάλλον. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πρόκειται να πω ότι ξέρω, γιατί δεν ξέρω, αλλά καλύτερα να κάνεις ένα βήμα πίσω πριν δημοσιεύσεις το οτιδήποτε. Υπάρχουν πράγματα που δεν είναι δύσκολο να επαληθευτούν, αλλά αν ακούμε τον καθέναν… Εγώ κάνω ένα βήμα πίσω από όλο αυτό, αλλά δεν είναι καλό για την εθνική Γαλλίας», ανέφερε ο Ντεσάν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version