Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δίνει και την… ψυχή της για Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

Δίνει και την… ψυχή της για Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι η… καψούρα του Τζουάν Λαπόρτα για την Μπαρτσελόνα και είναι διατεθειμένος να καταξοδευτεί για να τον αποκτήσει.

15.10.2024 | 23:16

Δεν δείχνει διάθεση να σταματήσει καθόλου τη φετινή σεζόν ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός φορ δεν βάζει… κόφτη και συνεχίζει «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίχτυα. Ήδη, εξάλλου, έχει σημειώσει 11 γκολ σε 10 ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Όπως ακριβώς κάνει και με την εθνική ομάδα της χώρας του. Εκεί όπου, πρόσφατα, έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της με 34 γκολ σε 36 συμμετοχές. Γίνεται, λοιπόν, εύκολα κατανοητό πως ο 24χρονος φορ θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ωστόσο, πρόσφατα σενάρια θέλουν τον Χάαλαντ να σκέφτεται την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Σίτι. Παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2027, νιώθει πως ο κύκλος του στους «Πολίτες» έχει κλείσει κι αναζητεί μια νέα… περιπέτεια. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μόνο στη La Liga. Αυτό ακριβώς περίμενε ο Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος σύμφωνα με την «Sport» θέλει να προσφέρει «γη και ύδωρ» για να κάνει τον Νορβηγό φορ παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Που θα βρει τα λεφτά για Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα ο πρόεδρος των Καταλανών έχει… τρέλα με τον Χάαλαντ. Γι’ αυτό και θέλει να κάνει δύο ακόμη εμπορικές συμφωνίες μέσα στην ερχόμενη σεζόν για να μπορέσει να χρηματοδοτήσει την μεταγραφή. Μάλιστα, δεν… καίγεται να τον αποκτήσει απαραίτητα το καλοκαίρι του 2025. Κι αυτό γιατί δεν έχει πρόβλημα να γίνει και το 2026, αρκεί να υπάρχει συμφωνία.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα έχει ένα ακόμη… ατού στην περίπτωση του Χάαλαντ. Βλέπετε, ο Τζουάν Λαπόρτα έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ραφαέλα Πιμέντα. Την ατζέντη του Νορβηγού άσου, η οποία και «κληρονόμησε» την εταιρεία του εκλιπόντος Μίνο Ραϊόλα. Οπότε δεν είναι απίθανο κι εκείνη η πλευρά να «σπρώξει» τον 24χρονο προς τους «μπλαουγκράνα». Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version