Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκτακτο: Σκάει η «βόμβα» με Τούχελ στην Εθνική Αγγλίας! (pic)
Εθνικές Ομάδες

Έκτακτο: Σκάει η «βόμβα» με Τούχελ στην Εθνική Αγγλίας! (pic)

Ο Τόμας Τούχελ πρόκειται να γίνει ο νέος προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, με τα Μέσα στο Νησί να αναφέρουν ότι επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

15.10.2024 | 21:24

Μόλις στα τέλη της περασμένης σεζόν ο Τόμας Τούχελ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός τεχνικός ουσιαστικά πλήρωσε την αποτυχημένη χρονιά των Βαυαρών. Μια σεζόν που τους είδε να χάνουν την Bundesliga έπειτα από έντεκα συνεχόμενες κατακτήσεις και να μένουν άτιτλοι μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Από τότε ο 51χρονος είχε κρατήσει… χαμηλό προφίλ όσον αφορά την επόμενη ομάδα του. Το όνομα του είχε ακουστεί σε κάποια φάση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, εντέλει δεν κατέληξε κάπου το καλοκαίρι και περίμενε υπομονετικά την επόμενη ευκαιρία του.

Κι απ’ ό,τι φαίνεται αυτή η ευκαιρία ήρθε για τον Τούχελ. Εδώ και μερικές ημέρες ο Γερμανός τεχνικός αποτελούσε το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Αγγλίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times» το βράδυ της Τρίτης (15/10) επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και να παρουσιαστεί την Τετάρτη (16/10), ενώ εκτός απροόπτου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο καθοριστικό παιχνίδι με την Εθνική μας στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Nations League.

Το «μπλε» παρελθόν του Τούχελ τον φέρνει στην Εθνική Αγγλίας

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα ο Τούχελ και η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία βρισκόταν σε συζητήσεις ήδη από τον Ιούλιο. Ο Γερμανός τεχνικός χαίρει μεγάλης εκτίμησης στις τάξεις των διοικούντων του αγγλικού ποδοσφαίρου, λόγω του επιτυχημένου περάσματος του από τον πάγκο της Τσέλσι. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος οδήγησε τους «μπλε» στην κατάκτηση του Champions League το 2021, με την ομάδα του να είναι το απόλυτο αουτσάιντερ. Ο 51χρονος τεχνικός, λοιπόν, είναι αυτός που θα αντικαταστήσει μόνιμα τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που αποχώρησε το καλοκαίρι μετά το Euro. Μάλιστα, θα αποτελέσει τον τρίτο ξένο προπονητή στην ιστορία των «Τριών Λιονταριών». Οι άλλοι δύο είναι ο πρόσφατα εκλιπών Σβεν-Γκόραν Έρικσον (2000-2006) και ο Φάμπιο Καπέλο (2007-2012).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version