Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έχει βρει τον νέο της… Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ
Λίβερπουλ

Έχει βρει τον νέο της… Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ακόμη… μετέωρος στη Λίβερπουλ, η οποία όμως έχει βρει στον Λοΐκ Μπαντέ της Σεβίλλης τον μελλοντικό αντικαταστάτη του.

15.10.2024 | 22:26

Δεδομένα ο Βίρτζλ Φαν Ντάικ αποτελεί τον ηγέτη της άμυνας της Λίβερπουλ. Από την ημέρα που αποκτήθηκε ο Ολλανδός στόπερ οι «Κόκκινοι» βρήκαν την… ησυχία τους. Κι αυτό γιατί ο 33χρονος, πλέον, στόπερ «έδεσε» όλη την αμυντική γραμμή τους. Από τον Ιανουάριο του 2018 εξελίχθηκε πιθανώς στον κορυφαίο στόπερ του πλανήτη και πραγματοποίησε ασύλληπτες εμφανίσεις. Μάλιστα, ήταν κομβικός στην κατάκτηση του Champions League των «Κόκκινων» το 2019 και την κατάκτηση της πρώτης Premier League το 2020, έπειτα από 30 χρόνια.

Παρόλα αυτά, όμως, ο Φαν Ντάικ και η Λίβερπουλ δεν έχουν ακόμη ανανεώσει τη συνεργασία τους. Ένα συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2025, ήτοι στο τέλος της σεζόν. Στόχος της διοίκησης των «Κόκκινων», βέβαια, είναι να διατηρήσουν τον έμπειρο αμυντικό. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» θέλουν να προετοιμάσουν το έδαφος, μείνει δεν μείνει ο Φαν Νταικ. Κι έχουν βρει ήδη τον παίκτη, που θεωρούν ότι μπορεί να το αντικαταστήσει επάξια.

Μπαντέ ο εκλεκτός της Λίβερπουλ που… θυμίζει Φαν Ντάικ

Ο λόγος τον Λοΐκ Μπαντέ, ο οποίος αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Σεβίλλη. Ο 24χρονος στόπερ πήγε τον Ιανουάριο του 2023 στην ομάδα της Ανδαλουσίας κι έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Ουσιαστικά, αποτελεί την μόνη αμυντική σταθερά της ισπανικής ομάδας. Μάλιστα, το καλοκαίρι είχε προτάσεις από Ρόμα και Στουτγκάρδη, χωρίς όμως να επιλέξει να αποχωρήσει. Στις τάξεις της Λίβερπουλ παρακολουθούν την εξέλιξη του κι έχουν εντυπωσιαστεί με τα όσα έχει πετύχει.

Οι «Κόκκινοι» θεωρούν πως έχει όλα τα φόντα να αντικαταστήσει επάξια τον Φαν Ντάικ μελλοντικά ή να παίξει και δίπλα του για κάποιο διάστημα. Κι αυτό για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ δείχνει πως δεν την ενδιαφέρει το πρώτο πέρασμα του Μπαντέ από την Premier League. Βλέπετε, ο νεαρός στόπερ είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην αρχή της σεζόν 2022/23, αλλά χωρίς να καταγράψει συμμετοχή. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως ο Μπαντέ θα μπορούσε να έρθει… κοψοχρονιά στην αγγλική ομάδα, αφού οι απαιτήσεις της Σεβίλλης «αγγίζουν» τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version