Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουνάιτεντ κυνηγάει το ταλέντο που θέλει η μισή Ευρώπη
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ κυνηγάει το ταλέντο που θέλει η μισή Ευρώπη

Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, γίνεται ένας εκ των πολλών μνηστήρων της Ευρώπης για τον Ισπανό Άλβαρο Καρέρας.

15.10.2024 | 13:58

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει “στραβά” τη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ να μην έχει κερδίσει εδώ και 5 συνεχόμενες αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι η διοίκηση των “Κόκκινων Διαβόλων” ψάχνεται για λύσεις που θα αλλάξουν άμεσα την εικόνα της ομάδας, με ορίζοντα το προσεχή Γενάρη.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με τη πορτογαλική  Record, ο 21χρονος αριστερός μπακ Άλβαρο Καρέρας είναι ένας απ τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Ολλανδού τεχνικού. Ο Ισπανός αμυντικός είναι γνώριμος στην ομάδα του Μάντσεστερ, μιας και αγωνιζόταν στις ακαδημίες του συλλόγου από το 2020. Τη σεζόν2022-23 είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Γρανάδα, ενώ τον Γενάρη παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Μπενφίκα. Στη συνέχεια οι Πορτογάλοι αγόρασαν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή με τη Γιουνάιτεντ ωστόσο να βάζει στη συμφωνία ρήτρα επαναγοράς. Μια σημαντική παράμετρος που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια απόφαση των «Κόκκινων Διαβόλων».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μόνο ο Γκουαρντιόλα είναι καλύτερος από τον Τεν Χαγκ»

Περιζήτητος ο Καρέρας – Ρεάλ και Λίβερπουλ οι “μνηστήρες”

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, έχει… πέραση από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Δύο από αυτές είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ, οι οποίες παρακολουθούν τη περίπτωση του παίκτη εδώ και αρκετό καιρό. Μέχρι στιγμής, ο Αλβαρο Καρέρας στην αγωνιστική χρονιά που διανύει με τους “Αετούς της Λισαβόνας”, έχει επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Στις πέντε έχει αγωνιστεί ως βασικός, ενώ στις πρώτες δύο ήρθε από τον πάγκο. Επίσης είχε πρωταγωνιστήσει στην άνετη επικράτηση της Μπενφίκα με 4-0, ενάντια στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Ντα Λουζ για το Champions League.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version