Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουνάιτεντ «τελειώνει» τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με εντολή Ράτκλιφ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ «τελειώνει» τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με εντολή Ράτκλιφ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινά τις περικοπές και πρώτος - κακώς - την πληρώνει ο θρυλικός Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

15.10.2024 | 12:45

Άλλος θα έπρεπε να… χαιρετήσει, άλλος τελικά θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Τα λάθη συνεχίζονται στους «Κόκκινους Διαβόλους» και η ανατολή του ηλίου όπως φαίνεται θα αργήσει πολύ να έρθει. Σημερινό ρεπορτάζ της ισπανικής The Athletic έρχεται να προκαλέσει οργή στους φίλους της Γιουνάιτεντ. Κι αυτό γιατί όπως αποκαλύπτεται η INEOS, η εταιρία που πρόεδρός της είναι ο Τζιμ Ράτκλιφ και έχει μεγάλο μερίδιο της πίτας του βρετανικού συλλόγου, αποφασίζει να ξεκινήσει τις περικοπές για τη βιωσιμότητα της ομάδας και ξεκινά από τη συνεργασία της με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

O 82χρονος επί σειρά ετών προπονητής – ο καλύτερος βάσει τίτλων – της Γιουνάιτεντ και νυν πρεσβευτής του συλλόγου ανά τον κόσμο είναι όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ ένα από τα πρόσωπα που θα βρεθούν εκτός με την INEOS να του κάνει γνωστό πως δεν προτίθεται να συνεχίσει να τον πληρώνει για το έργο του στην ομάδα.

Διάβασε επίσης: Γιουνάιτεντ: Μετά τους Ντε Λιχτ – Μαζράουι θέλει νέο «ντουέτο» της Μπάγερν

Ο Ράτκλιφ ανακοίνωσε στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το φινάλε της συνεργασίας του με τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδινε ετησίως περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ένα νούμερο που πλέον δεν έχει τη δυνατότητα να παρέχει στον Βρετανό. Η INEOS όταν απέκτησε το 27,7% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέκτησε παράλληλα και τον πλήρη έλεγχο στα οικονομικά της ομάδας και την ευχέρεια να την νοικοκυρέψει όπως η ίδια θα κρίνει. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρέθηκαν πρόσφατα και συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα με τον πρώτο να κάνει γνωστό στον δεύτερο το φινάλε της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version