Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καλλιτέχνης απέδωσε φόρο τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ με ΑΠΙΘΑΝH ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (vid)
Video Hμέρας

Καλλιτέχνης απέδωσε φόρο τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ με ΑΠΙΘΑΝH ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (vid)

Με αυτόν τον υπέροχο τρόπο ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ!

15.10.2024 | 13:10

Ο ξαφνικός θάνατος του Τζόρτζ Μπάλντοκ ήρθε να σκεπάσει με θλίψη όλη τη χώρα όχι μόνο τον χώρο του ποδοσφαίρου. Η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας βύθισε σε πένθος την Εθνική Ομάδα και αυτή του Παναθηναϊκού. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας στη πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα και μοιραία άφησε πίσω του τη γυναίκα του και το μικρό τους παιδί.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όλη η χώρα έμεινε βουβή στην είδηση του χαμού του Μπάλντοκ. Οι διεθνείς έδωσαν το λαμπρό παράδειγμα. Τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τον μέχρι… χθες συμπαίκτη τους στην Εθνική κάνοντας το μαγικό 2 στα 2 νίκες σε Λονδίνο και Φάληρο επικρατώντας της Αγγλίας και της Ιρλανδίας αντίστοιχα στον όμιλο του Nations League. Εκτός από τον αθλητισμό όμως ο θάνατος του Μπάλντοκ «άγγιξε» τις καρδιές απλού κόσμου.

Διάβασε επίσης: To ΑΙ έβγαλε τους νικητές της Χρυσής Μπάλας μέχρι το μακρινό 2038 (pic)

Σε μια περιήγηση στο TikTok ανακαλύψαμε το κομψοτέχνημα που δημιούργησε ένας κομμωτής. Μια δημιουργία με βάση το χαρτί και τη φυσική σκιά, αφιερωμένη στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Με αυτό τον τρόπο είπε το δικό του αντίο στον 31χρονο ποδοσφαιριστή!

Το υπέροχο δημιούργημα αφιερωμένο στον Τζορτζ Μπάλντοκ

@frrokuofficial Συλλυπητήρια στην οικογενεια . #fyp #fy #frrokuofficial #fypシ #foryoupage #foryou #trending #tiktok #viral #frrokushouse #art ♬ Another Love – Tom Odell

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version