Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι ή Κριστιάνο: Το μεγάλο ταλέντο από τη Βραζιλία διάλεξε!
Τσέλσι

Μέσι ή Κριστιάνο: Το μεγάλο ταλέντο από τη Βραζιλία διάλεξε!

Ο Εστεβάο πήρε θέση όσον αφορά για τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές όταν εκείνος ήταν παιδάκι και έπαιζε ποδόσφαιρο.

15.10.2024 | 17:55

Ο Εστεβάο είναι ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Η Παλμέιρας είναι εκείνη που τον έκανε πρωταγωνιστή, τον ανέδειξε και τον έβγαλε μπροστά. Ωστόσο, όπως ήταν λογικό και επόμενο κάποια στιγμή, κάποια ομάδα από την Ευρώπη θα ερχόταν να τον αποκτήσει, δίνοντας ένα… καράβι χρήματα για χάρη του.

Ο νεαρός επιθετικός τον Ιανουάριο αναμένεται να πάει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι. Παρόλα αυτά παρακολουθεί όσο γίνεται ποδόσφαιρο. Μάλιστα, σε δηλώσεις του μίλησε για τους τρεις αγαπημένους του παίκτες. Αυτοί ήταν ο Νεϊμάρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι.

Όμως, εκείνος αποκάλυψε με δηλώσεις του πως χώρο στην καρδιά του υπάρχει μόνο για τον Αργεντινό, αφού εκείνον θεωρεί καλύτερο από κάθε άλλο. Ο Εστεβάο τόνισε ότι θέλει να συνδυάσει και το πάθος για δουλειά με το υπάρχουν ταλέντο που έχει ήδη στα πόδια του. Κοινώς να… παντρέψει Πορτογαλία με Αργεντινή!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Εστεβάο για τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Πάντα μου άρεσαν ο Νεϊμάρ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Έκαναν πολλά σπουδαία πράγματα. Ωστόσο, από πάντα ήταν το είδωλό μου. Δεν μου αρέσει μόνο για το πως παίζει ή για το πόσο μεγάλος είναι με την μπάλα στα πόδια του. Μου αρέσει πολύ και σαν χαρακτήρας εκτός γηπέδου.

Κάποιοι άνθρωποι έχουν ένα ταλέντο από τον Θεό. Και άλλοι πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά για να φτάσουν ψηλά και να τους μάθει ο κόσμος. Τα δύο καλύτερα παραδείγματα είναι ο Μέσι και ο Κριστιάνο. Ο Μέσι έχει το ταλέντο και ο Κριστιάνο βάζει όλη την σκληρή δουλειά. Εγώ τα θέλω και τα δύο!», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version