Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το θρυλικό ρεκόρ που θα σπάσει ο Μόντριτς κόντρα στην Θέλτα
Ρεάλ Μαδρίτης

Το θρυλικό ρεκόρ που θα σπάσει ο Μόντριτς κόντρα στην Θέλτα

Ο Λούκα Μόντριτς μπρόστα σε ένα σπουδαίο ρεκόρ.

15.10.2024 | 13:30

Η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο.Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν τη Θέλτα στο Βίγκο σε μια κλασσική μονομαχία του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση με τους Γαλιθιάνους θα έχει στη διάθεσή τους περισότερους αστέρες της ομάδας, ανάμεσά τους και ο Λούκα Μόντριτς. Για τον Κροάτη μέσο θα είναι μια αναμέτρηση ιδιαίρερης σημασίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με την ισπανική MARCA, o Λούκα Μόντριτς το Σάββατο στην αναμέτρηση με την Θέλτα, θα γίνει ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής με τη φανέλα των “Γκαλάκτικος”. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεπεράσει το ρεκόρ του Φέρεντς Πούσκας, ο οποίος τη τελευταία του εμφάνιση με τους Μαδριλένους την έκανε σε ηλικία 39 ετών και 36 ημέρων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σουηδικά ΜΜΕ: «Ο Μπαπέ είναι ο ύποπτος που ερευνάται για βιασμό»

Ο παίκτης ορόσημο για την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λούκα Μόντριτς, ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης την σεζόν 2012-13 από τη Τότεναμ. Μέχρι σήμερα ο 39χρονος Κροάτης μέσος, έχει κατακτήσει έξι τσαμπιονς λίγκ, τέσσερα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων, τέσσερα  πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο κύπελλα Ισπανίας, πέντε Ευρωπαϊκά σούπερ καπ και πέντε σούπερ καπ Ισπανίας. Επίσης ήταν ο κάτοχος της χρυσής μπάλας το 2018, ενώ το 2019 είχε κατακτήσει και το χρυσό παπούτσι.

Ο 39χρονος μέσος συνεχίζει και συνεισφέρει στην ομάδα της Μαδρίτης για 13η συνεχή χρονιά. Συνολικά μετράει 546 συμμετοχές με τη “βασίλισσα”. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε έντεκα επίσημες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Λούκα δείχνει να θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα του και να κατακτήσει κι άλλους τίτλους με την Ρέαλ του Κάρλο Αντσελότι. Ένας παίκτης που βοηθάει τόσο αγωνιστικά όσο και στα αποδυτήρια της ομάδας, καθώς η εμπειρία του και οι πορείες του με τους “Γκαλάκτικος” αποτελούν τον ορόσημο για την υπόλοιπη ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version