Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Athletic: «Η Ρεάλ θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να πάρει τον Άρνολντ»
Ρεάλ Μαδρίτης

Athletic: «Η Ρεάλ θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να πάρει τον Άρνολντ»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Athletic» η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ που μένει ελεύθερος.

16.10.2024 | 21:02

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικές και ποιοτικές μεταγραφές. Το κοινό τους σημείο; Ότι έγιναν χωρίς η «βασίλισσα» να βγάλει ένα ευρώ από τα ταμεία της. Ή έστω πολύ λίγα, όπου ακόμα και έτσι δείχνουν ότι επρόκειτο για μεγάλη ευκαιρία.

Η επόμενη φαίνεται είναι προ των πυλών για τους Μαδριλένους. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας «The Athletic» σύμφωνα με τους Άγγλους η Ρεάλ Μαδρίτης έχει θέσει σαν προτεραιότητα την απόκτηση του ταλαντούχου δεξιού μπακ, ο οποίος μπορεί να παίξει και σαν δεξί χαφ και μένει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA και της FIFA οι Ισπανοί μπορούν έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τους «κόκκινους» να ξεκινήσει επαφές και διαπραγματεύσεις μαζί του. Μένει να δούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα αν όλο αυτό θα προχωρήσει. Ή αν απλά πρόκειται για φήμες.

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, κατά καιρούς έχει δηλώσει και έχει δείξει ότι προτεραιότητα για τον ίδιο είναι η παραμονή του στη Λίβερπουλ, αφού είναι η ομάδα της καρδιάς του και βρίσκεται εκεί από την αρχή της καριέρας του!

Η Λίβερπουλ πρέπει να… τρέξει από εδώ και πέρα!

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, όμως, που απασχολεί τη Λίβερπουλ. Στην ίδια φάση βρίσκονται τα συμβόλαια τόσο του Μοχάμεντ Σαλάχ, όσο και του Βιρτζίλ Φαν Ντάικ.

Οι Άγγλοι θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα προσπάθειες και για τους τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές του που έχουν δείξει ότι περιμένουν κίνηση από τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να παραμείνουν στις τάξεις του συλλόγου! Αν και εφόσον δεν συμβεί αυτό τότε δεν αποκλείεται να τους χάσουν και μάλιστα στο… τσάμπα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version