Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Διαφωνία Πέρεθ και Αντσελότι» – Δεν του κάνει το χατίρι η Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

«Διαφωνία Πέρεθ και Αντσελότι» – Δεν του κάνει το χατίρι η Ρεάλ!

Ο Κάρλο Αντσελότι φαίνεται πως... δεν θα προχωρήσει στην μεταγραφή που τόσο ήθελε!

16.10.2024 | 17:55

Η αλήθεια είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί τρομερά από τους πολλούς τραυματισμούς, με τελευταίο όλων αυτό του Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού.

Όλοι στη Ρεάλ θεωρούσαν πως ο σύλλογος θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός αμυντικού κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς οι λύσεις για τον Αντσελότι πλέον είναι περιορισμένες.

Φυσικά, όπως αναφέρει και η RELEVO, ο Κάρλο Αντσελότι, θα ήθελε την απόκτηση ενός αμυντικούς, όμως… στην διοίκηση των Μαδριλένων φαίνεται πως έχουν διαφορετική οπτική.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλουν να χαλάσουν την… πολιτική που ακολουθούν στις μεταγραφικές κινήσεις και δεν θεωρούν σωστή την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο, κάτι που πάει κόντρα στα “θέλω” του προπονητή της.

Όπως όλα δείχνουν ο παίκτης που θα πάρει την θέση του Καρβαχάλ στο δεξιό άκρο της άμυνας θα είναι ο Μιλιτάο, ο οποίος μαζί με τον Βάσκεθ θα έχουν αυτόν τον δύσκολο ρόλο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version