ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Mέσι: «Αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία παιχνίδια μου με την Αργεντινή»
Επίσημο: Εποχή Τούχελ στην Εθνική Αγγλίας! (pic)
Η Γιουνάιτεντ πάει να «κλέψει» τον μεγάλο στόχο της Ρεάλ!
«Έγραψε» ένα ακόμη μυθικό ρεκόρ ο Κριστιάνο! (pic)
Το… αδιανόητο στατιστικό του Μόντριτς με την Κροατία! (pic)
«Μαύρη μέρα για την Αγγλία η πρόσληψη Τούχελ»
Μέσι από… άλλο πλανήτη διέλυσε τη Βολιβία! (vid)
Δίνει και την… ψυχή της για Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα
«Πολυβόλο» η Κροατία – Τρία γκολ σ’ έξι λεπτά στους Πολωνούς! (vid)
Έχει βρει τον νέο της… Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ
«Ασπίδα» Ντεσάν σε Μπαπέ: «Κάποιοι τα ρίχνουν όλα πάνω του»
Η οικογενειακή… παράδοση των Μαλντίνι τώρα και στην Ιταλία! (pic)
Έκτακτο: Σκάει η «βόμβα» με Τούχελ στην Εθνική Αγγλίας! (pic)
Ο κακός χαμός για τον Κριστιάνο: Έκαναν ουρές για ένα αυτόγραφό του! (vid)
Μέσι ή Κριστιάνο: Το μεγάλο ταλέντο από τη Βραζιλία διάλεξε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ πάει να «κλέψει» τον μεγάλο στόχο της Ρεάλ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη κάνει πλάνα για την ενίσχυση του ρόστερ της και θέλει να «κλέψει» τον μεγάλο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, Αλφόνσο Ντέιβις.

Η Γιουνάιτεντ πάει να «κλέψει» τον μεγάλο στόχο της Ρεάλ!

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει δει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ήδη, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» συμπληρώνουν έναν μήνα χωρίς νίκες. Μάλιστα, η τελευταία τους χαρά ήταν το 7-0 κόντρα στην Μπάρνσλεϊ (ομάδα τρίτης κατηγορίας) στο EFL Cup. Κατά τα άλλα, από εκείνο το ματς κι έπειτα μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και την εντός έδρας συντριβή με 0-3 από την Τότεναμ. Η εικόνα της ομάδας του Μάντσεστερ είναι απελπιστική κι ο Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται στο στόχαστρο έντονης κριτικής. Ωστόσο, μέχρι στιγμής αν και η θέση του είναι επισφαλής, παραμένει κανονικά στον πάγκο.

Φυσικά, στις τάξεις της Γιουνάιτεντ με ή χωρίς τον Τεν Χαγκ ξέρουν πως η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση. Φέτος το καλοκαίρι προχώρησαν σε πέντε δαπανηρές μεταγραφές (Ντε Λιχτ, Μαζραουί, Ουγκάρτε, Γιόρο, Ζίρκζι), κυρίως με σκοπό την αμυντική ενίσχυση. Κάτι που έχουν καταφέρει, ως έναν βαθμό αφού ο Αντρέ Ονάνα έχει κρατήσει το «μηδέν» σε τέσσερα παιχνίδια, αν και στα ντέρμπι με Λίβερπουλ και Τότεναμ δέχτηκε έξι συνολικά γκολ. Οι ιθύνοντες των «Κόκκινων Διαβόλων» έχουν αποφασίσει, λοιπόν, πως θέλουν να προσθέσουν έναν ακόμη ποιοτικό αμυντικό στο ρόστερ. Γι’ αυτό, σύμφωνα με τον έγκυρο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ θέλουν να… κλέψουν τον μεγάλο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, Αλφόνσο Ντέιβις.

Δεν είναι φαβορί για τον Ντέιβις η Γιουνάιτεντ

Ο Καναδός μπακ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ερχόμενο καλοκαιριού. Κι αυτό γιατί τότε λήγει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν Μονάχου και από τον Ιανουάριο του 2025 θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Μάλιστα, οι συζητήσεις του με τους Βαυαρούς για ανανέωση έχουν «παγώσει». Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευθεί η Γιουνάιτεντ και να προσπαθήσει να πείσει τον Ντέιβις να υπογράψει σ’ εκείνη. Μια κίνηση που αν μη τι άλλο, θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την άμυνα της.

Ωστόσο, όπως τονίζει ο έγκυρος δημοσιογράφος, στις τάξεις των «Κόκκινων Διαβόλων» γνωρίζουν πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Βλέπετε, η Ρεάλ Μαδρίτης δουλεύει καιρό την περίπτωση του και είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του. Παράλληλα, και η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει εγκαταλείψει εντελώς την περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του. Μάλιστα, τονίζεται πως οι Βαυαροί παραμένουν ανοιχτοί για νέες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ