Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ligue 1 θύμισε σε όλους με ένα βίντεο, γιατί ο Νεϊμάρ είχε την καλύτερη ντρίμπλα! (vid)
Video Hμέρας

Η Ligue 1 θύμισε σε όλους με ένα βίντεο, γιατί ο Νεϊμάρ είχε την καλύτερη ντρίμπλα! (vid)

Ο Νεϊμάρ πριν από μερικά χρόνια μπορούσε να κάνει πράγματα και θαύματα με την μπάλα στα πόδια του και αυτό μας το θύμισε η Ligue 1.

16.10.2024 | 20:26

O Νεϊμάρ το καλοκαίρι του 2017 στοίχισε πολλά εκατομμύρια ευρώ στη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν. Ασχέτως, αν έφυγε από εκείνη με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Η Αλ Χιλάλ δεν ήταν και δεν παραμένει ικανοποιημένη με αυτά που έχει δει από τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Και αυτό γιατί μετά από λίγο καιρό τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και από τότε όχι μόνο δεν έχει παίξει.

Αλλά η εικόνα του θυμίζει ολοένα και λιγότερο επαγγελματία ποδοσφαιριστή που είναι ακόμα στα 32 του! Ωστόσο, κάποτε υπήρχε μία εποχή που ήταν πραγματικά… υδραυλικός. Όπου μπορούσε να κάνει μαγικά πράγματα με την μπάλα στα πόδια του.

Ο Νεϊμάρ είχε με διαφορά την καλύτερη ντρίμπλα στη Γαλλία για πολλά χρόνια. Μιας και όχι μόνο ήταν εντυπωσιακή, μα ήταν οι περισσότερες προσπάθειές του ήταν αποτελεσματικές και άφηνε πίσω του με ιδιαίτερη άνεση και ευκολία τους αντιπάλους του. Μένει να δούμε μετά τον τελευταίο του τραυματισμό αν θα είναι έτσι ή έστω αν θα θυμίζει σε κάτι εκείνη την εποχή!

Ιδού τα μαγικά που έκανε ο Νεϊμάρ με την μπάλα στα πόδια του όταν είχε κέφια με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version