Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κώστας Μανωλάς: Από τα ψηλά στα χαμηλά και μετά στον… πάτο!
Ολυμπιακός

Κώστας Μανωλάς: Από τα ψηλά στα χαμηλά και μετά στον… πάτο!

Ο Κώστας Μανωλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανναξιακό, όπως έκανε γνωστό η ομάδα των Κυκλάδων με ανακοίνωσή της.

16.10.2024 | 21:56

Ο Κώστας Μανωλάς πριν από μερικά χρόνια ήταν ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες του εξωτερικού. Και ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπξης.

Ωστόσο, η καριέρα του τα τελευταία χρόνια πήρε την κάτω βόλτα. Την περασμένη σεζόν ήταν στη Σαλερνιτάνα, όπου και γνώρισε τον υποβιβασμό. Από εκεί και πέρα δεν έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του ευρωπαϊκές ομάδες. Οπότε η επιστροφή στην Ελλάδα φαινόταν μονόδρομος για εκείνον.

Το όνομα του Κώστα Μανωλά είχε ακουστεί και γραφτεί για τον ΠΑΟΚ. Αλλά η εν λόγω κίνηση δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Εν τέλει ο έμπειρος αμυντικός πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του: τον Πανναξιακό! Μία κίνηση που αν μη τι άλλο είναι μεγάλη για την ομάδα των Κυκλάδων, αλλά σίγουρα όχι και για τον ίδιο τον παίκτη.

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Πανναξιακού για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα.

Ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Α.Ε.Κ, του Ολυμπιακού, της Roma, της Napoli, o παίκτης που τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη, ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα .

Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version