Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μαύρη μέρα για την Αγγλία η πρόσληψη Τούχελ»
Εθνικές Ομάδες

«Μαύρη μέρα για την Αγγλία η πρόσληψη Τούχελ»

Ο Τόμας Τούχελ έχει συμφωνήσει να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας, με την Daily Mail να «δικάζει» την ομοσπονδία της χώρας της για την επιλογή της αυτή.

16.10.2024 | 09:42

Από το τέλος της περασμένης σεζόν ο Τόμας Τούχελ βρισκόταν μακριά από τους πάγκους. Τότε ήταν που αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου, πληρώνοντας το «μάρμαρο» της κακής περσινής σεζόν. Βλέπετε,  οι Βαυαροί έχασαν την ενδεκαετή συνεχόμενη κυριαρχία τους στην Bundesliga κι έμειναν τελείως άτιτλοι μετά από 12 χρόνια. Αυτό είχε αποτέλεσμα τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Γερμανό που ανέμενε την επόμενη ομάδα του. Το όνομα του είχε μεν ακουστεί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν είναι τελικά αυτή που απέσπασε την υπογραφή του.

Ήδη, από το βράδυ της Τρίτης (15/10), ο Τούχελ φέρεται να έχει έλθει σε πλήρη συμφωνία να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας. Έτσι, θα αποτελέσει και τον μόνιμο διάδοχο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που αποχώρησε μετά το Euro του καλοκαιριού. Ωστόσο, στο Νησί δεν έχουν πάρει και με πολύ καλό «μάτι» την είδηση της συμφωνίας. Μάλιστα, η «Daily Mail» έβγαλε ένα αμφιλεγόμενο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα της με τίτλο «Μαύρη ημέρα για την Αγγλία». Ένα πρωτοσέλιδο που έχει σηκώσει… συζήτηση σε όλα τα Μέσα για το κατά πόσο η συμφωνία με τον Γερμανό τεχνικό ήταν σωστή.

Τι γράφει η Daily Mail για τον Τούχελ

Στο κείμενο που συνοδεύει το πρωτοσέλιδο, η Daily Mail αναφέρει πως ο Τούχελ έχει ένα… αμφισβητούμενο παρελθόν και αναρωτιέται αν αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή. Φέρνοντας, μάλιστα, ως παραδείγματα τους Σβεν Γκόραν Έρικσον και Φάμπιο Καπέλο. Παράλληλα, υπερασπίζεται τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τονίζοντας πως έδωσε ταυτότητα στα «Τρία Λιοντάρια» κι έκανε άπαντες να πιστέψουν.

«Η Αγγλία στοιχηματίζει σε έναν… Γερμανό, αλλά ο Τούχελ έχει 18 μήνες για να αποδείξει ότι μπορεί. Ο Σάουθγκεϊτ μπορεί να μην ήταν η προτίμηση όλων ωστόσο έδωσε μια ταυτότητα στην ομάδα και μας έκανε όλους να πιστέψουμε. Τώρα η FA συμφώνησε με τον Τούχελ που διαθέτει ένα αμφισβητούμενο παρελθόν. Είναι αυτή η επιλογή η καλύτερη που είχαμε; Κανείς δεν έμαθε από το παρελθόν με τους Καπέλο και Έρικσον; Αυτή είναι μια μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο περίγελος του ποδοσφαιρικού κόσμου», αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενο της η Daily Mail.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Daily Mail:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version