ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Mέσι: «Αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία παιχνίδια μου με την Αργεντινή»
Επίσημο: Εποχή Τούχελ στην Εθνική Αγγλίας! (pic)
Η Γιουνάιτεντ πάει να «κλέψει» τον μεγάλο στόχο της Ρεάλ!
«Έγραψε» ένα ακόμη μυθικό ρεκόρ ο Κριστιάνο! (pic)
Το… αδιανόητο στατιστικό του Μόντριτς με την Κροατία! (pic)
«Μαύρη μέρα για την Αγγλία η πρόσληψη Τούχελ»
Μέσι από… άλλο πλανήτη διέλυσε τη Βολιβία! (vid)
Δίνει και την… ψυχή της για Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα
«Πολυβόλο» η Κροατία – Τρία γκολ σ’ έξι λεπτά στους Πολωνούς! (vid)
Έχει βρει τον νέο της… Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ
«Ασπίδα» Ντεσάν σε Μπαπέ: «Κάποιοι τα ρίχνουν όλα πάνω του»
Η οικογενειακή… παράδοση των Μαλντίνι τώρα και στην Ιταλία! (pic)
Έκτακτο: Σκάει η «βόμβα» με Τούχελ στην Εθνική Αγγλίας! (pic)
Ο κακός χαμός για τον Κριστιάνο: Έκαναν ουρές για ένα αυτόγραφό του! (vid)
Μέσι ή Κριστιάνο: Το μεγάλο ταλέντο από τη Βραζιλία διάλεξε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εθνικές Ομάδες

Μέσι από… άλλο πλανήτη διέλυσε τη Βολιβία! (vid)

Τι κι αν είναι 37; Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μια ακόμη εκπληκτική ποδοσφαιρική παράσταση και με τρία γκολ και δύο ασίστ οδήγησε την Αργεντινή σε μια άνετη νίκη κόντρα στη Βολιβία (6-0).

Μέσι από… άλλο πλανήτη διέλυσε τη Βολιβία! (vid)

Αναμφίβολα ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών. Για πολλούς αποτελεί τον μοναδικό κορυφαίο. Κι αυτό, βέβαια, με βάση τα όσα έχει πετύχει στην τεράστια καριέρα του. Βέβαια, δεν ήταν λίγοι και επικριτικοί όσοι θεώρησαν πως η μετακίνηση του στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι ήταν τρόπον τινά ένα… βάδην προς το τέλος της καριέρας του. Ωστόσο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ όχι μόνο δεν το σκέφτεται, αλλά έχει βαλθεί να μας… τρελάνει όλους.

Κι αυτό γιατί τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/10) στο παιχνίδι της Αργεντινής με τη Βολιβία έδωσε ένα ακόμη σόου. Ο Μέσι με τρία γκολ και δύο ασίστ οδήγησε την «Αλμπισελέστε» σε μια εύκολη νίκη με 6-0 κι απέδειξε ξανά ότι μάλλον πρόκειται περί… εξωγήινου. Αρχικά, στο 19′ ο αρχηγός της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας «άνοιξε» το σκορ με εύκολο πλασέ. Στη συνέχεια έδωσε ασίστ «πάρε-βάλε» στον Λαουτάρο Μαρτίνες που «έγραψε» το 2-0 σε κενή εστία στο 43′. Πέντε λεπτά αργότερα βρήκε με «μαγική» πάσα στην πλάτη της άμυνας τον Χούλιαν Άλβαρες, που σημείωσε το 3-0. Μέσι

Μέσι εσύ… σούπερ σταρ

Το… σόου του Μέσι διέκοψε προσωρινά ο Τιάγκο Αλμάδα στο 69′, που βρήκε δίχτυα έπειτα από γύρισμα του Μολίνα για το 4-0. Κι από εκεί και πέρα ήταν ξανά σειρά του «pulga» να… μαγέψει. Στο 84′ πήρε την μπάλα από τον Παλάσιος, έκανε ένα από τα γνωστά του «σλάλομ» και τρομερό τελείωμα έκανε το 5-0. Μάλιστα, μόλις δύο λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε και το χατ τρικ του. Ο 37χρονος σούπερ σταρ έπαιξε το ένα-δύο με τον Παζ και με πλασέ στη δεξιά γωνία διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Όπως είναι λογικό το κοινό της Αργεντινής αποθέωσε με κάθε τρόπο τον Μέσι. Άλλωστε, είχε να τον δει και σχεδόν ένα χρόνο, αφού ο «pulga» είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στην πατρίδα του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στις 17 Νοεμβρίου 2023. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως αυτό ήταν το 10ο χατ τρίκ του Αργεντινού άσου με την «Αλμπισελέστε». Κάτι που σημαίνει πως έπιασε στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας των εθνικών ομάδων τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε το σόου του Μέσι:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ