Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπαπέ έδειξε πόσο μεγάλη την έχει την καρδιά του! (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπαπέ έδειξε πόσο μεγάλη την έχει την καρδιά του! (pic)

Ο Κιλιάν Μπαπέ δείχνει με κάθε του κίνηση ότι μπορεί να «σκοράρει» ακόμα και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Και αυτό με απλό τρόπο.

16.10.2024 | 20:44

Ο Κιλιάν Μπαπέ το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι στον… αφρό. Αλλά όχι για τον καλύτερο λόγο. Όχι για κάποιο απίθανο γκολ. Ή για κάποιο ρεκόρ.

Ο Γάλλος στράικερ φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση να μην αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, παρά μόνο σε μερικά και στα πιο σημαντικά ματς, αφού πιστεύει ότι το 2025 μπορεί να είναι η χρονιά του και να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει τις δυνάμεις του -ψυχικές και σωματικές- για να φτάσει στην κορυφή του κόσμου.

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει γνωρίσει και διαβάσει την κατακραυγή του κόσμου. Ειδικά στη Γαλλία, αφού οι περισσότεροι συμπατριώτες του είναι αρνητικοί με αυτό το σκεπτικό που έχει. Παρόλα αυτά εκτός αγωνιστικών χώρων δείχνει ότι μπορεί να έχει ένα άλλο πρόσωπο και έναν άλλον εαυτό. Γι’ αυτό τον λόγο έστειλε μία φανέλα του με μία υπογραφή του στον γιο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, που έφυγε πριν μερικά χρόνια από τη ζωή, με τον πιτσιρικά να βρίσκεται στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και να έχει πρότυπο τον Γάλλο και είχε πρόσφατα τα γενέθλιά του.

Ιδού η φωτογραφία που δείχνει πόσο μεγάλη ήταν η κίνηση του Κιλιάν Μπαπέ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version