Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πογκμπά: «Μόνο τη Γιουβέντους σκέφτομαι… Δεν με νοιάζουν τα λεφτά!»
Γιουβέντους

Πογκμπά: «Μόνο τη Γιουβέντους σκέφτομαι… Δεν με νοιάζουν τα λεφτά!»

Ο Πολ Πογκμπά δηλώνει και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τη Γιουβέντους από τον Ιανουάριο και μετά!

16.10.2024 | 22:47

O Πολ Πογκμπά είναι ένα μόνιμο θέμα συζήτησης στη Γιουβέντους. Είτε αγωνίζεται, είτε όχι. Είτε είναι τραυματίας, είτε διαθέσιμος για να παίξει. Ακόμα και όταν είναι τιμωρημένος μπορεί να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας με μία του ατάκα!

Ο Γάλλος μέσος το περασμένο καλοκαίρι έδειξε ότι μάλλον είχε πάρει απαγορευμένες ουσίες κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την Ουντινέζε. Έτσι, τιμωρήθηκε από τα αρμόδια όργανα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, εκείνος ήταν σίγουρος για την αθωότητά του. Και στο τέλος δικαιώθηκε!

Ο Πολ Πογκμπά θα επιστρέψει στα γήπεδα από τον Ιανουάριο του 2025, μετά την απόφαση του CAS που τον αθώωσε. Ο ίδιος δείχνει έτοιμος να δουλέψει -μετά από καιρό και για πρώτη φορά- σκληρά, ώστε να επιστρέψει στα βασικά πλάνα της ομάδας του Τορίνο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πολ Πογκμπά για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και τη Γιουβέντους:

«Η αλήθεια είναι ότι το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι αυτό το χρονικό διάστημα είναι η επιστροφή μου στη Γιουβέντους και γενικότερα στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν με νοιάζουν τόσο τα χρήματα. Μπορώ να παίξω και να παραμείνω στην ομάδα με κάποια μείωση.

Δεν θέλω όμως να πω πολλά λόγια. Θα δώσω τις απαντήσεις μου μέσα στο γήπεδο. Και ο Τιάγκο Μότα θα είναι ο κριτής και εκείνος που θα κρίνει με τα μάτια του όλα όσα θα δει από εμένα!», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version