Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τούχελ: «Ήρθα για να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο!»
Εθνικές Ομάδες

Τούχελ: «Ήρθα για να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο!»

Ο Τόμας Τούχελ έχει μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες από την ώρα και τη στιγμή που έδωσε τα χέρια με την εθνική Αγγλίας.

16.10.2024 | 23:59

Ο Τούμας Τούχελ είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας. Μία απόφαση που δεν μετράει πολλές ώρες που έγινε γνωστή και πραγματικότητα. Ωστόσο, ήδη υπάρχουν αρκετές «φωνές», όπου σύμφωνα με αυτές ο Γερμανός προπονητής δεν ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο των «λιονταριών».

Ο ίδιος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως τεχνικός της εθνικής Αγγλίας. Και έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά. Μέχρι εκεί που δεν πάει! Δηλαδή, μέχρι την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026!

Ο Τόμας Τούχελ έχει δείξει τι δουλειά μπορεί να κάνει στη Αγγλία. Ειδικά το έργο του στην Τσέλσι, μέχρι και σήμερα μνημονεύεται, μετά την κατάκτηση του Champions League. Ο έμπειρος προπονητής επισήμανε ότι είχε πολλούς λόγους να επιστρέψει στο Νησί και χαίρεται που το έκανε πραγματικότητα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

«Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ που που βρίσκομαι και εκπροσωπώ την Αγγλία. Ήρθα για να κατακτήσω μαζί της το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο και να προσθέσω το δεύτερο αστέρι στη φανέλα της το 2026.

Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να να πετύχουμε το μεγαλύτερο όνειρο που υπάρχει: να κατακτήσουμε το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει το 2026! Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας. Πάντα είχα μια ιδιαίτερη σχέση και σύνδεση με την χώρα και το πρωτάθλημα. Ήδη έχω ζήσει μερικές πολύ μεγάλες στιγμές εδώ!

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να εκπροσωπώ την Αγγλία. Κάποτε ο θρύλος του ποδοσφαίρου, ο Πελέ, είχε πει ότι το Γουέμπλεϊ είναι η πρωτεύουσα και ο καθεδρικός ναός του ποδοσφαίρου. Είχε απόλυτο δίκιο.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από μερικούς που έχω… γερμανικό διαβατήριο. Αλλά όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορούν να νιώσουν την αγάπη που έχω γι αυτή την χώρα και για το πρωτάθλημά της, την Premier League. Μου αρέσει να δουλεύω εδώ και να ζω εδώ. Θα τους πείσω όλους με τον καιρό ότι είμαι περήφανος», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version