Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Διπλή χαρά για Νεϊμάρ: Επιστρέφει στη δράση και στην αγκαλιά της Μπρούνα (pics)
Saudi Pro League

Διπλή χαρά για Νεϊμάρ: Επιστρέφει στη δράση και στην αγκαλιά της Μπρούνα (pics)

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιστρέφει στη δράση, επιστρέφει και στο σπίτι τους και στη σχέση του με την Μπρούνα.

17.10.2024 | 10:47

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, υπέστη ρήξη και έμεινε εκτός μάχης από την Αλ Χιλάλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μετά από 12 μήνες εμφανίζεται έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στη δράση. Όπως έγινε γνωστό από το Bein Sports, ο «Νέι» ολοκλήρωσε επιτυχώς την αποκατάσταση και αισθάνεται έτοιμος να μπει ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Παράλληλα με την επιστροφή του στο αγωνιστικό, ο ίδιος μέσω Instagram έκανε γνωστό πως είναι και πάλι σε σχέση με την μητέρα του δεύτερου παιδιού του, την Μπρούνα. Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, η Βραζιλιάνα μάλλον συγχώρεσε τον σούπερ σταρ της Αλ Χιλάλ για τις απιστίες του και είναι πάλι μαζί του.

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Μπαίνει… σφήνα στα σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης για Αλφόνσο Ντέιβις

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ανταλλάσουν ένα φιλί, ανακοινώνοντας την επανένωσή τους. Μάλιστα πρόσθεσε και ένα στόρι στον λογαριασμό του, όπου φαίνεται να κοιμάται, μαζί με την κόρη του, κρατώντας το χέρι της Μπρούνα. Το ζευγάρι ουδέποτε σταμάτησε να έχει επαφές καθώς παρότι είχε χωρίσει ήταν πάντοτε μαζί για την κόρη τους, Μάβι.

Τα story που ανέβασε ο Νεϊμάρ που επιβεβαιώνουν την επανασύνδεση με την Μπρούνα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version