Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Έφυγα από την Άρσεναλ και βρήκα το χαμόγελό μου»
Άρσεναλ

«Έφυγα από την Άρσεναλ και βρήκα το χαμόγελό μου»

Ο Εμίλ Σμιθ Ρόου μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από τις τάξεις της Άρσεναλ μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του εκεί.

17.10.2024 | 15:47

Η Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια έχει μπει σε μία διαφορετική φάση. Έχει γίνει και πάλι μία από τις ομάδες που μπορούν και θέλουν να «χτυπήσουν» όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Το επίπεδο έχει ανέβει αρκετά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μερικοί παίκτες που κάποτε ήταν βασικοί στους Λονδρέζους, λόγω του ανταγωνισμού -και όχι μόνο- να μένουν πολύ πίσω στα σχέδια του Μίκελ Αρτέτα.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Εμίλ Σμιθ Ρόου. Ο νεαρός μέσος ήταν ένα από τα βασικά μέλη της ομάδα τη σεζόν 2020-2021 και 2021-2022. Αλλά από εκεί και πέρα έχασε τη θέση του στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού. Από τη μία ήταν οι πολλοί τραυματισμοί του που τον δεν τον άφησαν ποτέ να βρει ρυθμό. Από την άλλη ο ανταγωνισμός και οι μέτριες εμφανίσεις του όταν και εφόσον αγωνιζόταν με το κανόνι στο στήθος!

Η Άρσεναλ ήθελε να τον πουλήσει το καλοκαίρι του 2024. Όπως και έκανε. Ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει μιας και ο χρόνος του συνεχώς και μειωνόταν. Η Φούλαμ τον έκανε δικό της και εκείνος ήδη έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν, ενώ στο πρώτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα βρήκε αμέσως δίχτυα.

Ο Εμίλ Σμιθ Ρόου μίλησε στο «TeleFoot» για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του, όπου ήταν από μικρός στις ακαδημίες της και τους λόγους που τον έκαναν να σκεφτεί την εν λόγω κίνηση!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Εμίλ Σμιθ Ρόου για τη φυγή του από την Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι:

«Το να φύγω από την Άρσεναλ ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου. Αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω, μιας και ήθελα να παίζω. Το χρειαζόμουν πολύ για εμένα και για την καριέρα μου. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα ότι ήθελα να είμαι και πάλι χαρούμενος. Να χαμογελάω και πάλι. Να παίζω!

Πρέπει κάποιες φορές να σκεφτείς τον εαυτό σου. Πρέπει να σκεφτείς πως μπορείς να προχωρήσεις!», τα λόγια του στην ιστοσελίδα «Telefoot».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version