Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εκτόξευση για την Εθνική Ελλάδος στο FIFA Ranking – Άλμα έξι θέσεων για τη «Γαλανόλευκη»
Nations League

Εκτόξευση για την Εθνική Ελλάδος στο FIFA Ranking – Άλμα έξι θέσεων για τη «Γαλανόλευκη»

Άλμα έξι θέσεων για την Εθνική Ελλάδος στο Ranking της FIFA με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κερδίζει πολλά με την ανοδική της πορεία!

17.10.2024 | 10:07

Η Εθνική Ελλάδος τραβάει την ανηφόρα! Οι δύο σπουδαίες νίκες του Οκτώβρη στους ομίλους του Nations League έφεραν πολλαπλά οφέλη στην Εθνική Ομάδα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει την ανίκητη πορεία του ως προπονητής της «Γαλανόλευκης» και μαζί του η Ελλάδα ανεβαίνει όλο και περισσότερο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι διεθνείς πήραν δύο σπουδαίες νίκες στον τον μήνα επικρατώντας της Αγγλίας στο Λονδίνο και της Ιρλανδίας στο Φάληρο. Δύο μεγάλες επιτυχίες στην σκιά του τραγικού θανάτου του 31χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει άλματα προόδου και όπως φαίνεται και στο FIFA Ranking – αλλά και σε αυτό της UEFA – επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο.

Διάβασε επίσης: O Μέσι αγνόησε τα μεγάλα φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα στηρίζοντας το αουτσάιντερ

Η Ελλάδα σκαρφάλωσε στην 42 θέση της FIFA ανεβαίνοντας έξι σκαλιά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω των μεγάλων της αγωνιστικών επιτυχιών. Παράλληλα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 20η θέση της FIFA στην ευρωπαϊκή λίστα και παλεύει με αξιώσεις για την παρουσία της στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας στην προσεχή κλήρωση για τα προκριματικά του Mundial 2026. Μπροστά της η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μια μεγάλη πρόκληση, η οποία ανοίγεται τον Νοέμβρη.

Η Εθνική Ελλάδας θα προσπαθήσει να μαζέψει όσους περισσότερους πόντους μπορεί στα δύο τελευταία της παιχνίδια στον όμιλο του Nations League. Οι Έλληνες θέλουν να τερματίσουν στην 1η θέση του ομίλου τους και να βάλουν οριστικά από κάτω τους την Αγγλία. Να συλλέξουν ακόμη περισσότερους βαθμούς και να ανέβουν ακόμη περισσότερο στο FIFA Ranking. Με την εικόνα που έχουν δείξει τους τελευταίους μήνες έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version