Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρντιόλα ο… ρομαντικός: Μένει στη Σίτι ακόμα και αν υποβιβαστεί!
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρντιόλα ο… ρομαντικός: Μένει στη Σίτι ακόμα και αν υποβιβαστεί!

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «The Athletic» ο Πεπ Γκουαρντιόλα δύσκολα θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο άμεσο μέλλον.

17.10.2024 | 16:47

O Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν και παραμένει, μέχρι και σήμερα, ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Από αυτούς που μπορούν να πάρουν κάποια ομάδα και να την μετατρέψουν σε μία κορυφαία μηχανή κατάκτησης τίτλων. Κάτι που έχει κάνει πράξη από την πρώτη ώρα και στιγμή που πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, ολοένα και περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ από πέρυσι, αλλά κυρίως φέτος, αναφέρουν ότι οι «πολίτες» δεν αποκλείεται να τιμωρηθούν βαριά για τις 115 κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρος τους. Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι αν και εφόσον ότι αποδειχτούν αυτές οι κατηγορίες πραγματικές και αληθινές, τότε εκείνος θα αποχωρήσει από τις τάξεις του συλλόγου. Όχι γιατί δεν μπορεί τα δύσκολα. Αλλά κυρίως γιατί δεν ανέχεται το ψέμα από τους ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου.

Η ιστοσελίδα «The Athletic» με το ρεπορτάζ της αναφέρει κάτι διαφορετικό. Σύμφωνα με τους Άγγλους δημοσιογράφους ακόμα και αν τιμωρηθεί η Σίτι ή αν υποβιβαστεί οι πιθανότητες να παραμείνει μαζί της ο Ισπανός όχι μόνο είναι μεγάλες. Αλλά είναι πολύ παραπάνω σε σχέση με τώρα που τα πράγματα είναι απλά και κυλάνε ομαλά!

Και αυτό όχι μόνο για οικονομικούς λόγους. Μα κυρίως για να δείξει ότι στα δύσκολα είναι εκεί και μπορεί να στηρίξει την ομάδα που έχει βάλει… πλάτη για εκείνον εδώ και πολύ καιρό. Και προφανώς για συναισθηματικούς λόγους, αφού σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του Ισπανού προπονητή την έχει μέσα στην καρδιά του τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρντιόλα δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει τόσο εύκολα!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει ισχύ ως και το επόμενο καλοκαίρι: μέχρι δηλαδή το θέρος του 2025! Κάτι που σημαίνει ότι μετά το πέρας τη φετινής σεζόν δεν υπάρχει -για την ώρα τουλάχιστον- κάτι σίγουρο ή δεδομένο.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δηλώσει ανοιχτά ότι το μόνο που τον νοιάζει τώρα είναι τα πάει καλά η ομάδα σε όσες δυνατόν περισσότερες διοργανώσεις γίνεται. Και μετά τι θα συμβεί με το συμβόλαιό του. Πάντως όλα δείχνουν ότι είναι ανοιχτά για την ώρα!


 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version