Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η MARCA έδωσε το βραβείο του GOAT στον Μέσι! (pic/vid)
MLS

Η MARCA έδωσε το βραβείο του GOAT στον Μέσι! (pic/vid)

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «MARCA» και το βραβείο που του έδωσε!

17.10.2024 | 21:33

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε δει. Είναι από εκείνους που στην καριέρα του τα πήραν όλα. Τα σάρωσαν. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο!

Ο Αργεντινός το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται στη Φλόριντα παίζοντας για την Ίντερ Μαϊάμι. Όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο τελευταίος του σταθμός. Παρόλα αυτά παραμένει ένας από τους πιο θεαματικούς και κομβικούς παίκτες που έχουν πατήσει το πόδι τους στο MLS.

Ο Λιονέλ Μέσι για όλα αυτά που έχει προσφέρει στους ποδοσφαιρόφιλους και στο άθλημα. Γι’ αυτό και αναδείχτηκε ως ο καλύτερος όλων των εποχών από την ισπανική εφημερίδα «MARCA» με τον Αργεντινό να δηλώνει την ώρα της βράβευσής του:

«Η εθνική ομάδα της Αργεντινής και η Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα το σπίτι μου. Θα είναι πάντα εκεί που σκέφτομαι πόση αγάπη πήρα και τι ωραία ένιωσα.

Ωστόσο, ακόμα και σε αυτή τη φάση της καριέρας μου είμαι κάπου που παίρνω πολλή αγάπη και περνάω πολύ ωραία», τα λόγια του.

Ιδού η στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι πήρε το βραβείο του GOAT από τα χέρια των ανθρώπων της MARCA:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version