Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ βρήκε τον… νέο Μπενζεμά – Ο φορ που έχει τρελάνει τον σύλλογο!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ βρήκε τον… νέο Μπενζεμά – Ο φορ που έχει τρελάνει τον σύλλογο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζει προσεκτικά τις ακαδημίες της ομάδας και ο Κάρλο Αντσελότι έχει ξεχωρίσει τον επιθετικό, Γιακόμπο Ορτέγκα!

17.10.2024 | 17:02

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά, έχει αλλάξει για τα καλά στυλ παιχνιδιού και δεν έχει καθαρό 9αρι, με τον Κάρλο Αντσελότι να προχωράει σε «αλχημείες». Αν εξαιρέσει κανείς την περσινή σεζόν και την χρησιμοποίηση του Χοσέλου, η Ρεάλ… δεν έχει βρει καθαρόαιμο φορ μετά την απομάκρυνση του Γάλλου σταρ.

Ωστόσο, εδώ και μήνες φαίνεται πως γίνεται μια προσπάθεια για να βρεθεί ο νέος… Μπενζεμά που θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής, στα επόμενα χρόνια και φαίνεται πως οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ισπανίας τον… βρήκαν και αγωνίζεται στις ακαδημίες του συλλόγου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αναφέρουν η AS και η Foot Mercato, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεχωρίσει τον 18χρονο Γιακόμπο Ορτέγκα, ο οποίος και κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με τις μικρές ομάδες του συλλόγου!

Μάλιστα, το προπονητικό τιμ της ομάδας και οι «αναλυτές» έχουν ξετρελαθεί με τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα του Ορτέγκα, με τον Ισπανό σέντερ φορ να είναι το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ για την «βασίλισσα».

Μάλιστα, από την νέα σεζόν θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2027 και τη Ρεάλ να τρέχει για να τον κρατήσει!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version