Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξέσπασε ο Πακετά: «Γράφετε και λέτε ψέματα για μένα! Θα αποδείξω πως είμαι αθώος»
Premier League

Ξέσπασε ο Πακετά: «Γράφετε και λέτε ψέματα για μένα! Θα αποδείξω πως είμαι αθώος»

Ο Λούκας Πακετά ξέσπασε μετά τα τελευταία δημοσιέυματα!

17.10.2024 | 18:37

Ο Λούκας Πακετά έχει περάσει δύσκολους μήνες, καθώς κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό από την FA! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επέστρεψε στην ενεργό δράση και πλέον περιμένει την ετυμηγορία για τα όσα του καταλογίζουν…

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο αρκετά ΜΜΕ με δημοσιεύματα τους, αποκάλυψαν πως υπάρχουν και νέα στοιχεία στην υπόθεση Πακετά, κάτι που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστές διαψεύδει και το έκανε με επίσημη τοποθέτηση του.

Μάλιστα, εξέφρασε και την δυσαρέσκεια του για όσα ψέματα γράφονται…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Είμαι απογοητευμένος και αναστατωμένος που διάβασα πρόσφατα παραπλανητικά και ανακριβή άρθρα του Τύπου, που δημοσιεύθηκαν τόσο στην Αγγλία όσο και στη Βραζιλία, τα οποία ισχυρίζονται ότι αποκαλύπτουν πληροφορίες για την υπόθεσή μου. Ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες είναι εντελώς ψευδείς και φαίνεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να υπονομεύσουν τη θέση μου.

Ανησυχώ επίσης ότι, αν και είναι ψευδή και παραπλανητικά, αυτά τα άρθρα προέρχονται σαφώς από ένα άτομο κοντά στην υπόθεση. Οι διαδικασίες της FA υποτίθεται ότι είναι εμπιστευτικές και είναι εξαιρετικά σοβαρές για εμένα και την οικογένειά μου. Η συνεχιζόμενη διαρροή και η δημοσίευση ανακριβών πληροφοριών στον Τύπο θέτει πλέον σε κίνδυνο την ευκαιρία μου να λάβω δίκαιη ακρόαση.

Ως εκ τούτου, έχω δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να γράψουν στην FA για να ζητήσουν να διεξαγάγουν διεξοδική έρευνα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, ακόμη και αν είναι ανακριβείς, βρίσκουν το δρόμο τους στον δημόσιο τομέα. Συνεχίζω να αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου και ανυπομονώ να αποδείξω την αθωότητά μου».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version