Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ και Σλοτ μπροστά σε μια ηχηρή αποχώρηση
Ρεάλ Μαδρίτης

Λίβερπουλ και Σλοτ μπροστά σε μια ηχηρή αποχώρηση

Οι "πονοκέφαλοι" της διοίκησης με τα πρωτοκλασάτα ονόματα καλά κρατεί

17.10.2024 | 14:10

Οι “Κόκκινοι” έχουν ξεκινήσει τις πρώτες διαπραγματεύσεις, σε παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν το προσεχές διάστημα. Περιπτώσεις όπως του Φαν Ντάικ και του Μοχάμεντ Σαλάχ, είναι από αυτές που ακόμα βρίσκονται στον αέρα. Η διοίκηση της Λίβερπουλ όντας προβληματισμένη με την επικρατέστερη κατάσταση πιέζει, προκειμένου να έχει τη πλειοψηφία των βασικών της ποδοσφαιριστών τη νέα σεζόν.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Παρά τη καλή της πορεία στο πρωτάθλημα και στη League Phase του Champions League, ο παίκτης που δείχνει να μη σκέφτεται τόσο την ανανέωση του συμβολαίου του είναι ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Η διοίκηση της Λίβερπουλ, έχει αποδεχτεί ότι ο κομβικός της παίκτης στο δεξιό άκρο της άμυνας, δεν έχει στόχο την συνέχεια της συνεργασίας του με τον αγγλικό σύλλογο όπως αναφέρει η MARCA.Πιθανότατα ο ίδιος να αναζητά μια νέα πρόκληση στη καριέρα του, γι αυτό οι συζητήσεις με τη Λίβερπουλ παραμένουν “παγωμένες”.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Athletic: «Η Ρεάλ θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να πάρει τον Άρνολντ»

Ο 26χρονος πλάγιος μπακ των “Κόκκινων”, εντάχθηκε στο ανδρικό τμήμα της ομάδας το 2016 από τις ακαδημίες της. Μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει έναν τίτλο από κάθε εγχώρια διοργάνωση, με εξαίρεση το Λιγκ Καπ που το έχει κατακτήσει δύο φορες. Όλα αυτά υπό την τεχνική ηγεσία του Γιούγκεν Κλοπ, ο οποίος τον ανέδειξε από τις αρχές της ένταξής του στην πρώτη ομάδα. Η κορύφωση στις επιτυχίες του με τη Λίβερπουλ έρχεται το 2019, εκεί που κατέκτησε το Champions League με την ομάδα του έπειτα από 14 χρόνια, κάτι που αποτέλεσε δικαίωση για τον αγγλικό σύλλογο μετά από τον χαμένο τελικό με τη Ρεάλ τη προηγούμενη σεζόν.

Η πίεση της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Αλεξάντερ-Άρνολντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που δείχνει το έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη. Μετά τον τραυματισμό του Καρβαχάλ η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πιέζει για την ενίσχυσή της στα δεξιά της άμυνας, με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ να φαντάζει η κορυφαία λύση για τον αντικαταστάτη του Ισπανού διεθνή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version