Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λουκάκου: «Έκλαιγα κάθε ημέρα για εβδομάδες μετά το Mundial»
Mundial QATAR 2022

Λουκάκου: «Έκλαιγα κάθε ημέρα για εβδομάδες μετά το Mundial»

Ο Ρομέλου Λουκάκου αποκάλυψε πως μετά το τέλος του Mundial βίωσε την χειρότερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

17.10.2024 | 12:16

Μπορεί να πιστεύουμε πως οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο δεν επηρεάζονται από τις αποτυχίες. Πως ξέρουν πως να διαχειριστούν καταστάσεις και προχωρούν αμέσως χωρίς πολλές σκέψεις στο επόμενο βήμα. Στην παρακάτω περίπτωση πάντως, σε αυτή του Ρομέλου Λουκάκου, δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η καριέρα του Βέλγου επιθετικού έχει περάσει από… 40 κύματα. Με επιτυχίες, με απογοητεύσεις, με μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Πρόπερσι βίωσε μια από τις χειρότερες σεζόν της καριέρας του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που στο άκουσμα του ονόματος του Λουκάκου ακόμη ειρωνεύονται και φωνάζουν «Λακάκα». Για τον ίδιο το μεγαλύτερο πλήγμα ήταν η κάκιστη πορεία του Βελγίου στο Mundial του Κατάρ. Ο 31χρονος επέρριψε πολλές ευθύνες στον εαυτό του για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε στα παιχνίδια του Βελγίου, οι οποίες εν πολλοίς κόστισαν την πρόκριση στην ομάδα του.

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Μπαίνει… σφήνα στα σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης για Αλφόνσο Ντέιβις

H χειρότερη περίοδος στην ποδοσφαιρική καριέρα του Λουκάκου

Ο Λουκάκου μιλώντας στο podcast «Friends of Sport» αποκάλυψε το συναισθηματικό βάρος που κουβαλούσε για καιρό μαζί του, περνώντας πραγματικά κάποιες δύσκολες καταστάσεις. «Ήθελα να είμαι εκεί για τη χώρα μου γιατί με χρειάζονταν ο προπονητής και η ομάδα. Ήταν η πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια που το ποδόσφαιρο με επηρέασε πραγματικά. Ποτέ δεν σκέφτηκα την κατάθλιψη, αλλά έκλαιγα κάθε μέρα για εβδομάδες. Ακόμα και στις διακοπές. Ο Τιερί Ανρί με έπαιρνε τηλέφωνο τρεις φορές την ημέρα. Η μητέρα μου και τα παιδιά μου ήταν στο Μιλάνο, αλλά δεν είχα ενέργεια. Έπρεπε να μείνω μόνος για λίγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σήμερα ο Βέλγος επιθετικός τα έχει αφήσει όλα πίσω και βρίσκεται σε πολύ καλό… φεγγάρι. Αγωνίζεται στην Νάπολι και υπό τις οδηγίες του αγαπημένου του, Αντόνιο Κόντε, προσφέρει τα μέγιστα στην ιταλική ομάδα με γκολ και ασίστ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version