Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
MARCA: «Η Λίβερπουλ ξέρει ότι θα χάσει τον Άρνολντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)
Φώτο Ημέρας

MARCA: «Η Λίβερπουλ ξέρει ότι θα χάσει τον Άρνολντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)

Η ΜARCA είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη για το ποδοσφαιρικό μέλλον της καριέρας του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ.

17.10.2024 | 17:38

Η MARCA είναι μία από τις πιο ιστορικές, αλλά ταυτόχρονα και μία από τις πιο γνωστές εφημερίδες που βγαίνουν από την Ισπανία εδώ και τόσα χρόνια.

Τα πρωτοσέλιδά της είναι για πολλούς και διαφορετικούς λόγους από εκείνα που δεν περνάνε… αδιάφορα για κανέναν λόγο. Τις τελευταίες ημέρες η εν λόγω αθλητική εφημερίδα που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ολοένα και πιο σίγουρη για το μέλλον του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός μπακ έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν κινήσεις από καμία πλευρά που να δείχνουν ότι θα υπάρχει επέκταση είτε τώρα, είτε αργότερα. Ο ταλαντούχος αμυντικός από την άλλη βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «MARCA» οι Άγγλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει μαζί τους ο Άρνολντ και όλα είναι υπέρ της «βασίλισσας», ώστε να κλείσει έναν από τους καλύτερους μπακ του κόσμου και μάλιστα χωρίς να δώσει ευρώ!

Ιδού το πρωτοσέλιδο της MARCA με πρωταγωνιστή τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version