Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με αυτές τις δηλώσεις που έκανε ο Μπέλιγχαμ θα έχει την αιώνια εκτίμηση του Βινίσιους!
Ρεάλ Μαδρίτης

Με αυτές τις δηλώσεις που έκανε ο Μπέλιγχαμ θα έχει την αιώνια εκτίμηση του Βινίσιους!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σκέφτεται ολοένα και πιο έντονα τη «Χρυσή Μπάλα», όπως έδειξε με δηλώσεις του μερικές ημέρες πριν την τελετή!

17.10.2024 | 18:42

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ την περασμένη σεζόν πήρε μία σπουδαία και σημαντική μεταγραφή: άφησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν μία κίνηση που τον βοήθησε σε πολλά σημεία!

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός στην πρώτη του σεζόν με τους Μαδριλένους κατάφερε όχι μόνο να σημειώσει πολλά και σημαντικά -εκ των οποίων αρκετά ήταν και άκρως εντυπωσιακά- αλλά να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Champions League.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας». Ωστόσο, όπως τόνισε ο ίδιος αυτό ακόμη και αν δεν γίνει δεν θα τον πειράξει καθόλου, αν και εφόσον δει τον Βινίσιους Τζούνιορ να είναι εκείνος ο νικητής!

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ για τη «Χρυσή Μπάλα» και τον Βινίσιους Τζούνιορ:

«Αν ο Βίνι κατακτήσει τη “Χρυσή Μπάλα” θα χαρώ πάρα πολύ για εκείνον. Θα είμαι περήφανος για αυτόν σαν να έχω πάρει εγώ τη “Χρυσή Μπάλα”», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version