Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο CEO της Λεβερκούζεν έδειξε που (ΔΕΝ) θα πάει ο Βιρτζ!
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Ο CEO της Λεβερκούζεν έδειξε που (ΔΕΝ) θα πάει ο Βιρτζ!

H Μπάγερ Λεβερκούζεν θα σκεφτεί πολύ για το που θα πουλήσει τον Φλοριάν Βιρτζ από την ώρα και τη στιγμή που θα θελήσει να τον πουλήσει.

17.10.2024 | 23:03

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν την περασμένη σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα. Όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στην Ευρώπη. Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ήταν ο Φλοριάν Βιρτζ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κάνει πράγματα και θαύματα με την μπάλα στα πόδια του. Είναι εκείνος που με μία του ενέργεια μπορεί να αλλάξει την έκβαση μιας αναμέτρησης. Τα διαθέτει όλα: γκολ, ασίστ, τεχνική κατάρτιση, ντρίμπλα και φυσικά ταχύτητα.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν το περασμένο καλοκαίρι είχε πολλές ομάδες που τον ήθελαν και που έδειξαν το ενδιαφέρον τους. Γι’ αυτό τον λόγο ο CEO του συλλόγου, Φερνάντο Καρό, δεν απέκλεισε τίποτα όσον αφορά το μέλλον. Ακόμα και να πουληθεί μέχρι και στην Μπάγερν Μονάχου αν και αυτό θα ήταν ένα κακό σενάριο και η τελευταία επιλογή για τις «ασπιρίνες», όπως άφησε να εννοηθεί.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο CEO της Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον Φλοριάν Βιρτζ:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την Μπάγερν Μονάχου, μιας και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και όλα μπορούν να γίνουν.

Αλλά είναι λογικό και επόμενο να μην θέλουμε να πουλήσουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μας στους άμεσους ανταγωνιστές μας! Είναι κάτι που είπαμε και το καλοκαίρι που πέρασε στον Τζόναθαν Τα», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version