Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Καλαφιόρι το παραδέχτηκε ότι έπαθε… εγκεφαλικό μετά το γκολ με τη Σίτι! (vid)
Άρσεναλ

Ο Καλαφιόρι το παραδέχτηκε ότι έπαθε… εγκεφαλικό μετά το γκολ με τη Σίτι! (vid)

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι μάλλον θα χρειαστεί πολύ περισσότερο καιρό, μέχρι να ξεχάσει όλα όσα έγιναν μετά το γκολ του κόντρα στη Σίτι.

17.10.2024 | 18:02

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι είναι μία από τις πιο πρόσφατες μεταγραφές που έκανε η Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 40 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του και τα έδωσαν στην Μπολόνια.

Ο νεαρός αμυντικός από την πρώτη ώρα και στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Βόρειο Λονδίνο δείχνει έτοιμος και αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται, ώστε να πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του και γενικότερα να βοηθήσει το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα, ώστε φέτος να τα πάει όσο καλύτερα γίνεται σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι έκανε ντεμπούτο ως βασικός για τους «κανονιέρηδες» στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα με τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα να παίρνουν το προβάδισμα με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, όμως, ο Ιταλός αμυντικός με ένα απίθανο σουτ έκανε το 1-1. Τι καλύτερο λοιπόν να ξεκινήσει ως βασικός και μάλιστα με… γκολάρα!

Ο ίδιος θυμάται και μιλάει για την εν λόγω στιγμή. Μα κυρίως για τον πανηγυρισμό του που ακολούθησε!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ρικάρντο Καλαφιόρι για το πρώτο του γκολ που ήταν κόντρα στη Σίτι, αλλά και για τον πανηγυρισμό του:

«Δεν ξέρω τι έκανα εκείνη την ώρα, μετά το γκολ. Δεν ξέρω τι έκανα! Δεν ήμουν εγώ! Αυτός που έτρεχε προς τον Αρτέτα δεν είναι ο… εαυτός μου. Ήταν κάποιο άλλο πρόσωπο. Κάποιος άλλος παίκτης. Αλήθεια σας λέω… Δεν ξέρω (γέλια). Και συνέχιζα να τρέχω και να δείχνω με το χέρι μου. Αλλά δεν ξέρω σε ποιον το έκανα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα!

Ήμουν σαν τυφλός. Σαν να είχα πάθει εγκεφαλικό! Φυσικά και ντρεπόμουν, μετά από αυτό», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version