Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν: Απόφαση καριέρας από τον Ενρίκε -Μένει μέχρι την… κατάκτηση του Champions League!
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί Σεν Ζερμέν: Απόφαση καριέρας από τον Ενρίκε -Μένει μέχρι την… κατάκτηση του Champions League!

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα έχει βρει σε όλα με τον Λουίς Ενρίκε, ώστε να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία για δύο χρόνια ακόμα!

17.10.2024 | 17:00

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα τελευταία χρόνια έψαχνε πώς και πώς έναν προπονητή που να την κάνει και πάλι μεγάλη. Όχι μόνο στη θεωρία, αλλά και στην πράξη. Να της δώσει τη δική της ταυτότητα και να μην βασίζεται απαραίτητα στα μεγάλα ονόματα ή στα βαριά συμβόλαια. Και να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φέρνει τίτλους στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αυτό δεν ήταν εύκολο. Η εν λόγω αποστολή χρειαζόταν κάποιον έμπειρο από τέτοια. Κάποιον που να ξέρει πολύ καλά πως να τα βάλει με την πίεση και να φέρει τα… διαμάντια στη διοίκηση της Παρί. Ο Λουίς Ενρίκε ήταν η επιλογή των ανθρώπων της γαλλικής ομάδας και αυτή η απόφαση όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερη. Φαίνεται ολοένα και πιο σοφή.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων «RMC» οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, ώστε να ανανεώσουν την από κοινού τους συνεργασία για δύο χρόνια ακόμα (δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2027). Μιας και οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με όλα όσα έχουν δει τους τελευταίους μήνες από τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα και της Ρόμα!

Μένει να δούμε η συνέχεια αν πρόκειται να είναι το ίδιο ή και καλύτερη με τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο των πρωταθλητών Γαλλίας!

Λουίς Ενρίκε: Φτιάχνει μία Παρί Σεν Ζερμέν τελείως διαφορετική από κάθε άλλη έκδοσή της!

Όπως γράψαμε και πιο πάνω το έργο του Λουίς Ενρίκε ποτέ δεν ήταν απλό. Ή εύκολο. Έπρεπε και πρέπει να κάνει πολλά πράγματα την ίδια ώρα. Ωστόσο, ένας από τους ανθρώπους που έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό το deal είναι ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Λουίς Κάμπος.

Εκείνος ήταν αυτός που τον έπεισε να δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας και γενικότερα να εστιάσουν από κοινού σε ένα project που δεν θα έχει να κάνει με σούπερ σταρ. Αλλά με ποδοσφαιριστές που είναι νεαροί σε ηλικία, έχουν ταλέντο και παράλληλα πίστη και όρεξη για να φτάσουν στην κορυφή τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ένα project που ήδη πηγαίνει πολύ καλά. Όμως, μπορεί να πάει και πολύ καλύτερα. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται χρόνο και σίγουρα υπομονή!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version