Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τέλος η αναμονή στην Μπαρτσελόνα: Ο Όλμο επέστρεψε!
Μπαρτσελόνα

Τέλος η αναμονή στην Μπαρτσελόνα: Ο Όλμο επέστρεψε!

Ο Ντάνι Όλμο έχει μπει και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα της Μπαρτσελόνα και ανεβάζει... στροφές!

17.10.2024 | 16:01

Η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι που πέρασε δεν ήθελε πολλούς ποδοσφαιριστές. Αλλά λίγους και καλούς. Ένας εξ αυτών ήταν ο Ντάνι Όλμο και τον έκανε δικό της. Όμως, για να συμβεί αυτό έπρεπε να βγάλει από ταμεία της πολλά εκατομμύρια ευρώ και να τα δώσει στη Λειψία.

Αλλά για την ώρα αυτά μοιάζουν να έχουν πιάσει τόπο και με το παραπάνω. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με το που πήγε στους «μπλαουγκράνα» δεν άργησε να δείξει την ποιότητά του και το πόσο σπουδαίος είναι. Έτσι, με τα γκολ του -όπου πολλά εξ αυτών ήταν εντυπωσιακά- επιβεβαίωσε ότι ήρθε για να κάνει τη διαφορά στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Όμως, ένας τραυματισμός τον άφησε για μερικές εβδομάδες εκτός. Πάνω που είχε ξεκινήσει να… γαζώνει τις αντίπαλες άμυνες. Ωστόσο, η αναμονή τελείωσε για τον Ισπανό χαφ. Όπως έκανε γνωστό ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με το ρεπορτάζ του ένας από τους καλύτερους παίκτες του περασμένου Euro είναι και πάλι διαθέσιμος για τα πλάνα του Χάνσι Φλικ σε Ισπανία και Ευρώπη και μπορεί να τον χρησιμοποιήσει όπως και όποτε θέλει!

Μπαρτσελόνα: Τώρα ο Όλμο. Σε λίγο κάποιος άλλος!

Οι τελευταίες προπονήσεις της Μπαρτσελόνα βγάζουν ειδήσεις και μάλιστα ευχάριστες για τους φίλους του ισπανικού συλλόγου. Δεν είναι μόνο ο Ντάνι Όλμο που έχει επιστρέψει και ανεβάζει στροφές. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λαμίν Γιαμάλ. Ο νεαρός εξτρέμ έβγαλε χωρίς κανένα πρόβλημα την προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, παρά τις έντονες φήμες των προηγούμενων ημερών που τον ήθελαν να έχει κάποιον τραυματισμό από το παιχνίδι με τη Δανία για το Nations League.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» και τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο μετά τον Ντάνι Όλμο παίρνει σειρά και ο Γκάβι, ώστε να ξεκινήσει με αργά και σταθερά βήματα τις προπονήσεις του με την υπόλοιπη ομάδα της Μπαρτσελόνα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο που είχε τον περασμένο Νοέμβριο.

Τα καλύτερα έρχονται για τους Καταλανούς!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version