Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκε που να επενδύσει η Ρεάλ Μαδρίτης – Στην ταλεντάρα της Βαλένθια
Ρεάλ Μαδρίτης

Βρήκε που να επενδύσει η Ρεάλ Μαδρίτης – Στην ταλεντάρα της Βαλένθια

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκανάρει την αγορά αναζητώντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνάς της.

17.10.2024 | 11:54

Είναι γνωστό το πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης στα μετόπισθεν. Το περασμένο καλοκαίρι η «Βασίλισσα» της Ευρώπης προσπάθησε να «μακιγιάρει» την αδυναμία της στοχεύοντας στην απόκτηση του ταλαντούχου Λένι Γιόρο. Ο Γάλλος όμως… γλίστρησε την τελευταία στιγμή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εισβάλει στην υπόθεση και να τον αποκτά προσφέροντας στην Λιλ τεράστια ποσά. Νούμερα που δεν είχε σκοπό να δαπανήσει για τον μικρό η Ρεάλ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η κατάσταση στην άμυνα των Μαδριλένων ωστόσο δεν επιτρέπει άλλες καθυστερήσεις. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει ζητήσει την απόκτηση στόπερ καθώς βλέπει πως ο Νταβίντ Αλάμπα αργεί πολύ να γυρίσει ενώ ο Μιλιτάο έχει συχνούς μικροτραυματισμούς. Η διοίκηση Πέρεθ γνωρίζει καλά την αδυναμία της ομάδας και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Είτε μιλάμε για τώρα και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είτε για το προσεχές καλοκαίρι, μετά το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Μπαίνει… σφήνα στα σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης για Αλφόνσο Ντέιβις

Ματιές σε Γκασιορόφσκι από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Σήμερα, η ισπανική DIARIOAS αναφέρει πως το τμήμα σκάουτινγκ της «Βασίλισσας» έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του ταλαντούχου αμυντικού της Βαλένθια, Γιάρεκ Γκασιορόφσκι. Ο 19χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές παίζοντας στις «Νυχτερίδες». Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του αφού παιχνίδι με παιχνίδι στη La Liga παρουσιάζεται όλο και καλύτερος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφωνά με το ρεπορτάζ παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να προχωρήσει σε επίσημη κρούση διεκδικώντας τα δικαιώματά του από τη Βαλένθια. Από την άλλη δεν αποκλείεται να δείξει τώρα το ενδιαφέρον της και να περιμένει τον παίκτη να αποκτήσει την ελευθέρας του το καλοκαίρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version